https://sputnik.af/20240306/انتقاد-دبیرکل-پیشین-ناتو-از-شولتس-و-ماکرون--17264174.html
انتقاد دبیرکل پیشین ناتو از شولتس و ماکرون
انتقاد دبیرکل پیشین ناتو از شولتس و ماکرون
اسپوتنیک افغانستان
دبیرکل ناتو از نخست وزیر آلمان را کند و بلاتکلیف خواند. 06.03.2024, اسپوتنیک افغانستان
2024-03-06T13:09+0430
2024-03-06T13:09+0430
2024-03-06T13:09+0430
جهان
https://cdn1.img.sputnik.af/img/07e6/06/15/10706122_0:0:3073:1728_1920x0_80_0_0_999a8e3ea5ce3fb42d8df4fc34744e69.jpg
به گزارش اسپوتنیک، آندرس فوگ راسموسن، دبیرکل پیشین ناتو، اولاف شولتس نخست وزیر آلمان را بسیار کند و بلاتکلیف توصیف کرد و سخنان امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه درباره ای احتمال ورود نیروهای ناتو به اوکراین را "حرف اضافی" خواند. راسموسن در مصاحبه با روزنامه سوئیسی نویه زورچر سایتونگ گفت: "ما به سران کشورهایی نیاز داریم که قاطعانه عمل کنند. در زمان جنگ شما نمی توانید با پیروی از افکار عمومی رهبری کنید. ما به یک دولت بسیار قاطع تر آلمان نیاز داریم. نخست وزیر فدرال شولتس بسیار کند است، بیش از حد مشکوک است. او مانند یک رهبر رفتار نمی کند".به گفته راسموسن، علیرغم این واقعیت که پس از ایالات متحده، آلمان است که بیشترین سرمایه گذاری مالی را در اوکراین انجام می دهد، از کمک برلین قدردانی نمی شود. راسموسن همچنین گفت، که نمیداند چرا آلمان موشکهای تاروس را تامین نمیکند. به گفته وی، او حتی کمتر متوجه میشود که چرا ایالات متحده موشکهای دوربرد ATACMS را عرضه نمیکند، اما این موضوع را گسترش نداده است. دبیرکل پیشین ناتو از رویکرد فرانسه و رئیس جمهور آن نیز ابراز نارضایتی کرد.راسموسن سخنان ماکرون درباره ای احتمال ورود نیروهای ناتو به اوکراین را "حرف اضافی زدن" خواند. او گفت: "این ها تنها حرف است. به این ترتیب، ماکرون تلاش میکند تا کمکهای شرمآور کم فرانسه را توجیه کند".پیش از این، ماکرون، رئیسجمهور فرانسه گفته بود، که اتحادیه اروپا با ایجاد "ائتلاف نهم برای یورش های عمیق" موافقت کرده است که موشکهای میانبرد و دوربرد اوکراین را تامین میکند. او همچنین گفت، که فرانسه برای جلوگیری از "پیروزی روسیه در این جنگ" هر کاری انجام خواهد داد. به گفته وی، رهبران کشورهای غربی در مورد امکان اعزام نیرو به اوکراین گفت و گو کرده اند، اما هنوز توافقی حاصل نشده است. مدت کوتاهی پس از اظهارات مکرون، شولتز صدراعظم آلمان و بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان گفتند که آلمان نیروهای خود را به اوکراین اعزام نخواهد کرد و شولتس تاکید کرد که کشورهای ناتو در مجموع قرار نیست این کار را انجام دهند. افزون بر این، نخست وزیر بار دیگر اعلام کرد که هیچ برنامه ای برای ارسال موشک های کروز دوربرد تاروس به اوکراین وجود ندارد.کنستانتین گاوریلوف، رئیس هیئت روسی در مذاکرات وین در مورد امنیت نظامی و کنترل تسلیحات، پیشتر به اسپوتنیک گفته بود که فرستادن احتمالی ارتش آنها از سوی کشورهای غربی به اوکراین خطر درگیری مستقیم بین ناتو و روسیه را افزایش می دهد.روسیه بر این باور است که ارسال تسلیحات به اوکراین در حل و فصل موضوع این کشور تداخل دارد، این موضوع کشورهای ناتو را مستقیماً در درگیری دخالت می دهد و آنها "با آتش بازی می کنند". سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد که هر محموله ای که حاوی تسلیحات برای اوکراین باشد به یک هدف قانونی برای روسیه تبدیل خواهد شد. به گفته وی، ایالات متحده و ناتو مستقیماً در این درگیری نه تنها با تهیه سلاح، بلکه با آموزش پرسنل در بریتانیا، آلمان، ایتالیا و دیگر کشورها دخالت دارند. کرملین اعلام کرد که پمپاژ اوکراین با تسلیحات از غرب کمکی به مذاکرات نمی کند و تأثیر منفی خواهد داشت.
https://sputnik.af/20240305/شولتس-دیدگاه-من-با-دیدگاه-ماکرون-درباره-ای-فرستادن-نیروه-به-اوکراین-همسان-نیست--17260161.html
اسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2024
اسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
da_DA
اسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.sputnik.af/img/07e6/06/15/10706122_68:0:2799:2048_1920x0_80_0_0_2b3fb639f00ed2475b46cc2d299b3ad5.jpgاسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
جهان
انتقاد دبیرکل پیشین ناتو از شولتس و ماکرون
دبیرکل ناتو از نخست وزیر آلمان را کند و بلاتکلیف خواند.
به گزارش اسپوتنیک، آندرس فوگ راسموسن، دبیرکل پیشین ناتو، اولاف شولتس نخست وزیر آلمان را بسیار کند و بلاتکلیف توصیف کرد و سخنان امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه درباره ای احتمال ورود نیروهای ناتو به اوکراین را "حرف اضافی" خواند.
راسموسن در مصاحبه با روزنامه سوئیسی نویه زورچر سایتونگ گفت: "ما به سران کشورهایی نیاز داریم که قاطعانه عمل کنند. در زمان جنگ شما نمی توانید با پیروی از افکار عمومی رهبری کنید. ما به یک دولت بسیار قاطع تر آلمان نیاز داریم. نخست وزیر فدرال شولتس بسیار کند است، بیش از حد مشکوک است. او مانند یک رهبر رفتار نمی کند".
به گفته راسموسن، علیرغم این واقعیت که پس از ایالات متحده، آلمان است که بیشترین سرمایه گذاری مالی را در اوکراین انجام می دهد، از کمک برلین قدردانی نمی شود. راسموسن همچنین گفت، که نمیداند چرا آلمان موشکهای تاروس را تامین نمیکند. به گفته وی، او حتی کمتر متوجه میشود که چرا ایالات متحده موشکهای دوربرد ATACMS را عرضه نمیکند، اما این موضوع را گسترش نداده است. دبیرکل پیشین ناتو از رویکرد فرانسه و رئیس جمهور آن نیز ابراز نارضایتی کرد.
راسموسن سخنان ماکرون درباره ای احتمال ورود نیروهای ناتو به اوکراین را "حرف اضافی زدن" خواند. او گفت: "این ها تنها حرف است. به این ترتیب، ماکرون تلاش میکند تا کمکهای شرمآور کم فرانسه را توجیه کند".
پیش از این، ماکرون، رئیسجمهور فرانسه گفته بود، که اتحادیه اروپا با ایجاد "ائتلاف نهم برای یورش های عمیق" موافقت کرده است که موشکهای میانبرد و دوربرد اوکراین را تامین میکند. او همچنین گفت، که فرانسه برای جلوگیری از "پیروزی روسیه در این جنگ" هر کاری انجام خواهد داد. به گفته وی، رهبران کشورهای غربی در مورد امکان اعزام نیرو به اوکراین گفت و گو کرده اند، اما هنوز توافقی حاصل نشده است. مدت کوتاهی پس از اظهارات مکرون، شولتز صدراعظم آلمان و بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان گفتند که آلمان نیروهای خود را به اوکراین اعزام نخواهد کرد و شولتس تاکید کرد که کشورهای ناتو در مجموع قرار نیست این کار را انجام دهند. افزون بر این، نخست وزیر بار دیگر اعلام کرد که هیچ برنامه ای برای ارسال موشک های کروز دوربرد تاروس به اوکراین وجود ندارد.
کنستانتین گاوریلوف، رئیس هیئت روسی در مذاکرات وین در مورد امنیت نظامی و کنترل تسلیحات، پیشتر به اسپوتنیک گفته بود که فرستادن احتمالی ارتش آنها از سوی کشورهای غربی به اوکراین خطر درگیری مستقیم بین ناتو و روسیه را افزایش می دهد.
روسیه بر این باور است که ارسال تسلیحات به اوکراین در حل و فصل موضوع این کشور تداخل دارد، این موضوع کشورهای ناتو را مستقیماً در درگیری دخالت می دهد و آنها "با آتش بازی می کنند". سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد که هر محموله ای که حاوی تسلیحات برای اوکراین باشد به یک هدف قانونی برای روسیه تبدیل خواهد شد. به گفته وی، ایالات متحده و ناتو مستقیماً در این درگیری نه تنها با تهیه سلاح، بلکه با آموزش پرسنل در بریتانیا، آلمان، ایتالیا و دیگر کشورها دخالت دارند. کرملین اعلام کرد که پمپاژ اوکراین با تسلیحات از غرب کمکی به مذاکرات نمی کند و تأثیر منفی خواهد داشت.