به گزارش اسپوتنیک به نقل از طلوع نیور، شماری از خانوادههایی که نشانههای بیماری کووید-19 را دارند، به شفاخانهها نمیروند و میگویند که اعتماد شان را نسبت به شفاخانههای کووید نزده در کشور از دست دادهاند.
این خانوادهها میگویند که به علت بی باوری شان به مسؤولان شفاخانهها، از بیماران شان که نشانههای بیماری کووید-19 را دارند، در خانه پرستاری میکنند.
محمد نعیم میگوید که در خانواده شش نفریاش یک بیمار با نشانه های بیماری کووید-19 دارد و برای خریدن آکسیجن به بازار آمده است: «امید ما مطلق از شفاخانههای دولتی ختم است».
از سوی دیگر در بازارهای کشور آکسیجن نیز کمیاب شده است.
محمد الله، فروشنده آکسجن گفت: «مریض داران خیلی زیاد میاید بخاطر آکسیجن اما در بازار قوای مرکز آکسیجن نیست.
اما مسوولان وزارت صحت میگویند که از تمامی امکانات شان برای رسیدهگی به مشکلات بیماران و خانوادههای آنان میکوشند.
حکیم الله صالحی، رییس شفاخانه افغان جاپان گفت: «ما تا حد توان خود جوابگوی مردم استیم و اضافه از آن نمیتوانیم. وقتی که در یک بخش پنج نفر داشته باشیم و اما در آن بخش ده نفر نیاز باشد، تاثیرات میداشته باشد».
تازه ترین آمارهای وزارت صحت نشان می دهند که شمار رویدادهای تایید شده بیماری کووید نزده در کشور به بیشتر از بیست و سه هزار و پنج رسیده است.
وزارت صحت عامه از شهروندان کشور میخواهد که توصیه های بهداشتی را رعایت کنند تا ویروس کرونا بیشتر در میان شهروندان کشور گسترش ننماید.
در همین حال رییس صحت عامه بلخ میگوید که برای نخستین بار عمل پلازمای خون را بر بیماران کووید-19 انجام داده اند و نتیجه خوبی از این عمل گرفته اند.