به گزارش اسپوتنیک به نقل از ایسنا و به استناد از شینهوا، فن آوری هوش مصنوعی تازه راهاندازی شده توسط شرکت «علیبابا» میتواند مسافرانی که بدون ماسک هستند و یا تب دارند را شناسایی کند.
هدف از ساخت این سیستم هوش مصنوعی انجام اقدامی برای کنترل «کروناویروس» است.
این سیستم هوش مصنوعی مبتنی بر فن آوریهایی از قبیل تصویربرداری حرارتی برای تشخیص تب از راه دور است.
میزان خطای سیستم در تشخیص تب با تماس غیر مستقیم هم تنها 0.3 درجه سانتیگراد است.
«یون تائو»(Yun Tao) مهندس الگورتیم شرکت «علیبابا» اظهار کرد، زمانی که یک فرد، مشکوک به داشتن تب باشد، سیستم مذکور به طور خودکار به کارمندان هشدار میدهد و به سرعت مکان مسافر را پیدا میکند.
قرار است این سیستم هوش مصنوعی در مراحل نخست در برخی از فروشگاههای زنجیرهای علی بابا و پس از آن در مکانهای عمومی بیشتری همچون درمانگاهها، ایستگاههای راهآهن و مترو به کار گرفته شود.
رونق فن آوریهای گوناگون در چین سبب شده که این کشور از موجی از نوآوریهای فن آورانه برای نبرد با با کروناویروس از کیتهای آزمایشی سریع گرفته تا ردیابهای جدید دما استفاده کند.
علاوه بر علیبابا، بسیاری از شرکتهای فناوری دیگر در چین هم سیستمهای هوش مصنوعی غربالگری تب توسعه دادهاند.
یادآوری می کنیم، که به تاریخ 31 دسمبر سال 2019، مقام های چینایی از شیوع سینه بغل ناشناخته در شهر ووهان در بخش مرکزی این کشور (ولایت هوبئی) به سازمان بهداشت جهانی خبر دادند. کارشناسان عامل ایجاد کننده این بیماری شناسایی و کروناویروس نامیدند. پس از آن سازمان بهداشت جهانی گسترش این بیماری را فوریت های بین المللی تشخیص داد و این بیماری را COVID-2019 نامگذاری کرد. شمار مبتلایان تا اکنون در چین به بیش از 66.4 هزار نفر رسیده و 1523 نفر در اثر این بیماری جان باخته اند و بیش از 500 نفر در بیرون از چین به این بیماری مبتلا شده اند که از جمله دو تن از شهروندان چین در روسیه زیر درمان هستند.