امروز ایران به اسرائیل هشدار داد

اگر اسرائیل علیه ایران اقدام کند، پشیمان خواهد شد.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، در صورت دیوانگی اسرائیل علیه ایران، پاسخی پشیمان کننده خواهد داد.
سفیر ایران در اسپانیا روی این موضوع سخنرانی کرده گفت که اگر اسرائیل اقدامی دیوانه وار علیه ایران انجام دهد، پشیمان خواهد شد.
وی تاکید کرد که ایجاد روابط با اسرائیل کاملا منتفی می باشد.
خلیلزاد: جنگ حماس و اسرائیل را پیروزی بزرگ برای ایران دانست
رضا زبیب سفیر جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا طی مصاحبه با روزنامه اسپانیایی 20minutos اعلام کرد که اگر اسرائیل هرگونه "دیوانگی" در رابطه با ایران را انجام دهد، پاسخ تهران "او را مجبور به پشیمانی خواهد کرد".
این دیپلمات تصریح کرد: "برای جمهوری اسلامی ایران ایجاد روابط با اسرائیل هیچ منطقی ندارد و کاملا منتفی می باشد".
پیشتر وزیر دفاع ایران در جریان صحبت های تلیفونی با همتای عراقی خود اعلام کرده بود که انجام عملیات نظامی اسرائیل در نوار غزه شرایط را سخت تر خواهد کرد.
صبح روز هفتم اکتوبر، اسرائیل در چارچوب عملیات سیل الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، مورد حمله راکتی بی‌سابقه‌ای از نوار غزه قرار گرفت. علاوه بر این، پس از حملات راکتی گسترده، طیارات این سازمان به مناطق سرحدی در جنوب اسرائیل نفوذ کردند. در پاسخ، قوای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را علیه حماس در نوار غزه آغاز کردند. چند روز پس از حمله، قوای مسلح اسرائیل کنترل تمام شهرک‌های نزدیک مرز غزه را به دست گرفت و حملات هوائی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد و تامین آب، غذا، برق، ادویه و مواد سوخت به غزه ر ا در حالت تعلیق درآمد.
اسرائیل: حمله به سوریه هشداری به ایران بود
تعداد قربانیان نوار غزه به 4137 نفر رسیده و بیش از 13 هزار نفر مجروح شده اند. در اسرائیل، به گفته مقامات محلی، بیش از 1300 نفر کشته شدند. سفارت روسیه گزارش داد که در جریان تشدید درگیری ها، 19 روس کشته، دو نفر گروگان گرفته شده و هفت نفر مفقودالاثر اعلام شده اند.
به گفته منابع مختلف، حماس ممکن است حدود 150 اسرائیلی را در اسارت نگه دارد و جنبش اعلام کرد که حدود 200 تا 250 اسیر در نوار غزه وجود دارد.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا خصومت ها را متوقف کنند. با توجه به موضع ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران شرق میانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" 1967 مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در چارچوب آن را فراهم می کند.
مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما فقط اسرائیل ایجاد شد. اسرائیل ضمن اعلام موافقت با اصل دو دولتی، سرزمین های فلسطین را به طور کامل آزاد نکرد.
بحث و گفتگو