لاوروف: روسیه نگران آمادگی اسرائیل برای اقدام نظامی در رفح است

© Sputnik / The press service of the Russian Foreign Ministry /  مراجعه به بانک تصاویر Министр иностранных дел РФ Сергей Лавров на пленарном заседании СМИД "Группы двадцати" в Рио-де-Жанейро, Бразилия
Министр иностранных дел РФ Сергей Лавров на пленарном заседании СМИД Группы двадцати в Рио-де-Жанейро, Бразилия - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 02.03.2024
عضو شوید
وزیر امور خارجه روسیه گفت، که روسیه از قصد اسرائیل برای "پاکسازی" رفح نگران است.
به گزارش اسپوتنیک، سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه درباره ای یورش اسرائیل به رفح گفت: "اسرائیل هنوز وظیفه خود را برای "پاکسازی کامل غزه، از بین بردن (جنبش فلسطینی) حماس" تغییر نداده است.
لاوروف در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: "ما همچنین نگران هستیم که اکنون، درست در آستانه ماه مبارک (برای مسلمانان) ماه مبارک رمضان، عملیاتی برای پاکسازی رفح، جایی که احتمالاً دو سوم کل جمعیت غزه در آن از خشونت گریخته و در آنجا جمع شده اند، آماده می شود".
Дым, поднимающийся над зданиями после израильских ударов после возобновления боев между Израилем и боевиками ХАМАС, 2 декабря 2023 года - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 02.03.2024
هیات حماس و اسرائیل روز یکشنبه در قاهره گفت وگو می کنند
وی افزود، که در صورت انجام عملیات، شمار زیادی از پناهجویان به مصر خواهند رفت و مصر نیز به نوبه خود چنین اقداماتی را غیرقابل قبول اعلام کرد.
به گفته لاوروف، این "در اصل پاکسازی قومی" خواهد بود.
وزیر اشاره کرد: "همچنین اظهاراتی وجود دارد مبنی بر اینکه نوار غزه باید منطقه حائل برای اسرائیل باشد. و رهبری اسرائیل اعلام کرد که این برای ایجاد یک کشور فلسطین نیست، بلکه برای تضمین امنیت کشور یهود است. این 100 درصد برخلاف تمام تصمیمات سازمان ملل است".
لاوروف همچنین خاطرنشان کرد، که "وقایع جدی در کرانه باختری در حال وقوع است، جایی که یورش های ارتش اسرائیل در برابر فلسطینیان بیشتر شده است".
یادآوری می کنیم، که اسرائیل در 7 اکتوبر مورد یورش موشکی بی‌پیشینه ای از نوار غزه به عنوان بخشی از عملیات سیل الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، قرار گرفت. پس از این، رزمندگان سازمان وارد مناطق مرزی جنوب کشور شدند و به سوی نظامیان و غیرنظامیان آتش گشودند و بیش از 200 گروگان را نیز به گروگان گرفتند.در اسرائیل طبق آخرین اطلاعات مقامات، نزدیک به 1.2 هزار نفر کشته شدند که این تعداد شامل غیرنظامیان، سربازان، شهروندان خارجی و کارگران می شود و همچنین گزارش شده است که بیش از پنج هزار نفر زخمی شده اند.
در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را در برابر حماس در نوار غزه آغاز کردند. در عرض چند روز، ارتش اسرائیل کنترل تمام مناطق پرجمعیت نزدیک مرز با غزه را به دست گرفت و حملات هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین محاصره کامل این منطقه را اعلام کرد: تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت متوقف شد. در پایان اکتوبر 2023، مرحله زمینی عملیات اسرائیل در منطقه آغاز شد. شهر غزه توسط نیروهای زمینی اسرائیل محاصره شد و منطقه محاصره عملاً به دو بخش جنوبی و شمالی تقسیم شد.شمار قربانیان گلوله باران نوار غزه از سوی رژیم صهیونیستی از 7 اکتوبر از مرز 30 هزار نفر و زخمی شدن بیش از 70 هزار نفر گذشت. حماس مدعی شد که حدود 200 تا 250 گروگان در نوار غزه وجود دارد. پس از پایان آتش بس، مقامات اسرائیلی اعلام کردند که 126 اسرائیلی و 11 خارجی در گروگان حماس باقی مانده اند و 110 ربوده شده آزاد شدند.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا درگیری ها را متوقف کنند. با توجه به موضع ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در چارچوب پیمان نامه ای 1967 با پایتخت آن در بیت المقدس شرقی هم مرز با اسرائیل است. مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما تنها اسرائیل ایجاد شد.
نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала