واکنش وزارت خارجه گروه طالبان به پذیرفتن اعتماد نامه ای سفیر این گروه از سوی رئیس جمهور چین

© Twitter account of Abdul Qahar Balkhi Xواکنش وزارت خارجه گروه طالبان به پذیرفتن اعتماد نامه ای سفیر این گروه از سوی رئیس جمهور چین
واکنش وزارت خارجه گروه طالبان به پذیرفتن اعتماد نامه ای سفیر این گروه از سوی رئیس جمهور چین  - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 31.01.2024
عضو شوید
سخنگوی وزارت امور خارجه گروه طالبان با نشر پیامی از پذیرفتن اعتماد نامه ای سفیر این گروه از سوی رئیس جمهور چین ابراز خرسندی و سپاسگزاری کرد.
به گزارش اسپوتنیک، عبدالقهار بلخی سخنگوی وزارت امور خارجه گروه طالبان با نشر پیامی در واکنش به پذیرفتن اعتماد نامه ای سفیر این گروه از سوی رئیس جمهور چین نوشت: "جلالتماب شی جن پینگ رئیس جمهور خلق چین اعتماد نامه ای مولوی اسدالله (بلال کریمی) به حیث سفیر کبیر و نماینده ای فوق العاده امارت اسلامی افغانستان برای چین را پذیرفت".
او در ادامه افزوده است: "رئیس جمهور شی جین پینگ در جریان پذیرفتن اعتماد نامه ای آقای کریمی به عنوان سفیر کبیر و نماینده ای ویژه امارت اسلامی افغانستان برای وی به عنوان سفیر کبیر در چین خوش آمدید گفت و آرزوی موفقیت کرد".
او افزود: "آقای کریمی در جریان مراسم با آقای وانگ یی وزیر امور خارجه چین نیز دیدار نمود و وی نیز به خاطر تقدیم نمودن اعتماد نامه به رئیس جمهوری چین برای آقای کریمی تبریک گفت".
شورای مقاومت ملی برای نجات افغانستان: به جای تفاهم با طالبان با حزب های سیاسی همکنشی را آغاز کنید - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 31.01.2024
شورای مقاومت: رییس جمهور چین، خلاف همه ای قوانین بین المللی اعتماد نامه ای سفیر طالبان را پذیرفت
در پایان این خبرنامه بلخی یادآوری کرد، که آقای بلال کریمی پس از تقدیم کاپی نسخه ای اعتمادنامه خویش به وزارت خارجه جمهوری خلق چین در ماه دسمبر سال گذشته، در سفارت کبرای امارت اسلامی افغانستان آغاز به کار نموده بود.
دیروز رئیس جمهور چین اعتماد نامه ای سفیر گروه طالبان برای این کشور را پذیرفت تاکنون واکنش های زیادی را براه انداخته است.
علی میثم نظری - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 31.01.2024
نظری: تلاش چین برای مشروعیت‌بخشیدن به گروه تروریستی طالبان به پیوندهای دیرینه دو کشور آسیب می‌زند
یادآوری می کنیم، که گروه طالبان پس از یک معامله پیچیده و پنهان با امریکا در دوحه پایتخت قطر، در پانزدهم ماه اگوست سال ۲۰۲۱ کنترل افغانستان را به دست گرفت و از آن زمان تاکنون با رفتار تندروانه شهروندان افغانستان به ویژه بانوان را به تنگنا قرار داده است.
با چیرگی گروه طالبان بر افغانستان گروه های دیگر تروریستی هم در افغانستان فعال شده و افغانستان به کشور صدور تروریسم در منطقه تبدیل شده است و هم اکنون بیش از بیست میلیون نفر با گرسنگی در این کشور دست و پنجه نرم می کنند و روزانه صدها نفر از بیکاری این کشور را ترک می کنند.
در همین حال کارشناسان می گویند، که گروه طالبان پیوند تنگاتنگ با القاعده دارد و به این گروه در دوره نخست و اکنون در افغانستان پناه داده است.اکنون اگرچه در افغانستان همه ظواهر اسلامی برقرار و محفوظ است و نمازهای جماعت و نماز جمعه از دیگر زمان ها بیشتر برقرار است و صدای اذان بلند و حتی گسترده تر از دوره های پیشین است، منتها ترس ووحشت حاکم بر جامعه استوار، فقر در حال گسترش، درونمایه اسلام یعنی عدالت و رعایت حقوق مردم و آنچه اسلام برای آنها ظهور کرد، وجود ندارد.
در ماه های پسین یورش های جبهه های مخالف گروه طالبان بر جنگجویان این گروه افزایش پیدا کرده و تاکنون صدها تن از جنگجویان این گروه در یورش های جبهه های مخالف این گروه کشته و زخمی شده اند.
نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала