یورش موشکی حزب الله به سنگرهای ارتش اسرائیل

© AP Photo / Ariel SchalitИзраильские силы безопасности возле границы с сектором Газа
Израильские силы безопасности возле границы с сектором Газа  - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 05.01.2024
عضو شوید
جنبش شیعی حزب الله لبنان اعلام کرد، که در 24 ساعت گذشته به 7 سنگر ارتش اسرائیل یورش برده است.
به گزارش اسپوتنیک، حزب الله با نشر بیانیه ای نوشته است، که این جنبش به چهار سنگر اسرائیل در شرق و سه سنگر در غرب یورش برده است. خاطرنشان می شود که این یورش ها به ویژه با کمک موشک انجام شده است.
خبرگزاری ملی لبنان روز سه شنبه گزارش داد، که یک پهپاد اسرائیلی به دفتر جنبش فلسطینی حماس در جنوب بیروت یورش برد و شش نفر را کشت.
Взрыв во время израильского удара по Рафаху на юге сектора Газа  - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 24.12.2023
شمار خبرنگاران کشته شده در غزه به 103 تن رسید
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین لبنان، صالح العاروری معاون دفتر سیاسی حماس کشته شد. اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس، مرگ وی و همچنین کشته شدن دو فرمانده دیگر شاخه نظامی حماس در گردان های القسام و سه جنگجوی عادی را تایید کرد. رسانه های اسرائیلی از کشته شدن فرمانده عملیات حماس در جنوب لبنان در انفجار بیروت خبر دادند. جنبش حزب الله لبنان اسرائیل را به قتل صالح العارور و دو فرمانده شاخه نظامی گردان های القسام به انتقام و مجازات تهدید کرده است. اوضاع در جنوب لبنان پس از آغاز درگیری ها در نوار غزه بدتر شد. ارتش اسرائیل و رزمندگان حزب الله مواضع یکدیگر را در مناطق مرزی گلوله باران می کنند. در طرف اسرائیلی حدود 80 هزار شهرک نشین مجبور به تخلیه از مناطق مرزی شدند.
اسرائیل در 7 اکتوبر مورد حمله موشکی بی‌سابقه‌ای از نوار غزه به عنوان بخشی از عملیات سیل الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، قرار گرفت. پس از این، جنگجویان این سازمان وارد مناطق مرزی در جنوب اسرائیل شدند و به سوی نظامیان و غیرنظامیان آتش گشودند و بیش از 200 گروگان را نیز گرفتند. در اسرائیل بر اساس آخرین اطلاعات مقامات، حدود 1.2 هزار نفر کشته شدند که این شمار شامل غیرنظامیان، سربازان، شهروندان خارجی و کارگران است و همچنین گزارش شده است که بیش از 5 هزار نفر زخمی شده اند.
در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را در برابر حماس در نوار غزه آغاز کردند. در عرض چند روز، ارتش اسرائیل کنترل همه ای مناطق پرجمعیت نزدیک مرز با غزه را به دست گرفت و یورش های هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد: تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت متوقف شد. در پایان ماه اکتوبر، مرحله زمینی عملیات اسرائیل در محاصره آغاز شد. شهر غزه توسط نیروهای زمینی اسرائیل محاصره شد و منطقه محاصره عملاً به دو بخش جنوبی و شمالی تقسیم شد. به گفته وزارت بهداشت فلسطین، تعداد قربانیان غزه از 7 اکتوبر از مرز 22 هزار نفر گذشت و بیش از 57 هزار زخمی شدند. حماس مدعی شد که حدود 200 تا 250 گروگان در نوار غزه وجود دارد. پس از پایان آتش بس، مقامات اسرائیلی اعلام کردند که 126 اسرائیلی و 11 خارجی در گروگان حماس باقی مانده اند و 110 ربوده شده آزاد شدند.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا درگیری ها را متوقف کنند. با توجه به دیدگاه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در چارچوب توافقناه ای 1967 سازمان ملل با پایتخت آن در بیت المقدس شرقی هم مرز آن را فراهم می کند. مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما تنها اسرائیل ایجاد شد.
نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала