https://sputnik.af/20231223/گرسنگی-شدید-بیش-از--میلیون-تن-در-افغانستان-16836170.html
گرسنگی شدید بیش از ۱۲ میلیون تن در افغانستان
گرسنگی شدید بیش از ۱۲ میلیون تن در افغانستان
اسپوتنیک افغانستان
کمیته پیوندهای خارجی مجلس نمایندگان امریکا در گزارش جدید خود گفته است، که بیش از ۱۲ میلیون نفر در افغانستان با گرسنگی شدید روبرو هستند. 23.12.2023, اسپوتنیک افغانستان
2023-12-23T16:45+0430
2023-12-23T16:45+0430
2023-12-23T16:45+0430
افغانستان
https://cdn1.img.sputnik.af/img/07e7/04/11/14427378_18:0:1422:790_1920x0_80_0_0_461113022585ea7b0036a2605c2f2397.png
به گزارش اسپوتنیک به نقل از آمو، برپایه این گزارش، سه میلیون کودک به شدت از سوء تغذیه رنج میبرند و ده میلیون شهروند نیازمند افغانستان از برنامههای جهانی خوراک محروم شدهاند.در این گزارش تصویری از زندگی خانوادهای در ولسوالی پرچمن ولایت فراه ارائه داده شده است، که کودکانشان با سوء تغذیه دست و پنجه نرم میکنند و این خانواده چیزی برای خوردن ندارند.در روستای دورافتاده رباط سرخ ولسوالی پرچمن فراه، کودکانی با بیماری سوء تغذیه دیده میشوند که چیزی برای خوردن ندارند.ماه گل، مادر پریسا، کودکی که با سوء تغذیه روبهرو است، گفت: "وضعیت از گرسنگی است، سینهی مادر را میجود، شیر ندارد، برنج شالی میدهیم برایش، آب برنج را برایش میدهیم.”کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان امریکا در گزارش خود اشاره کرده که افغانستان با کمبود مواد خوراکی روبرو است و مادران ناگزیر به دادن “انتی هیستامین” به کودکان خود هستند.محسن، باشنده ولسوالی پرچمن از ولایت فراه، گفت: “سینههای مادرش شیر ندارد اصلا، شو تا صبح گریه میکند از گرسنگی، شیر خشک هم گران است، روغن مسیر نمیشود، روغن هم کیلو ۶۰۰ افغانی است".حبیبالله، باشنده دیگر ولسوالی پرچمن از فراه، گفت: "به خوبی به بچهام رسیدگی نمیشود، سه ساله شده است، اما درست راه رفته نمیتواند".نبود خوراک مناسب برای مادران شیرده یکی از چالشهای دیگر برای سلامت کودکان است.وکیل احمد غوریانی، متخصص امراض داخله و کودکان، گفت: "به اساس اینکه مادران شیر کافی ندارند و به بچههای خود آب برنج میدهند بسیار خطرناک است و حتی سبب مرگ کودکان میشود، کودکانی که زنده میمانند سبب نارساییهای عضوی میشوند، رشد کودک را به تعویق میاندازند و مشکلات روحی و روانی و حتی جسمی را به بار میآورند".در گزارش کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان امریکا آمده است، که بیش از ۱۲ میلیون نفر در افغانستان با گرسنگی شدید روبرو هستند و سه میلیون کودک با بیماری سوء تغذیه دست و پنجه نرم میکنند.یادآوری می کنیم، که گروه طالبان پس از یک معامله پیچیده و پنهان با امریکا در دوحه پایتخت قطر، در پانزدهم ماه اگوست سال ۲۰۲۱ کنترل افغانستان را به دست گرفت و از آن زمان تاکنون با رفتار تندروانه شهروندان افغانستان به ویژه بانوان را به تنگنا قرار داده است. با چیرگی گروه طالبان بر افغانستان گروه دیگر تروریستی هم در افغانستان فعال شده و افغانستان به کشور صدور تروریسم در منطقه تبدیل شده است و بیش از بیست میلیون نفر با گرسنگی دست و پنجه نرم می کنند.در همین حال کارشناسان می گویند، که گروه طالبان پیوند تنگاتنگ با القاعده دارد و به این گروه در دوره نخست و اکنون در افغانستان پناه داده است.اکنون اگرچه در افغانستان همه ظواهر اسلامی برقرار و محفوظ است و نمازهای جماعت و نماز جمعه از دیگر زمان ها بیشتر برقرار است و صدای اذان بلند و حتی گسترده تر از دوره های پیشین است، منتها ترس ووحشت حاکم بر جامعه استوار، فقر در حال گسترش، درونمایه اسلام یعنی عدالت و رعایت حقوق مردم و آنچه اسلام برای آنها ظهور کرد، وجود ندارد.در ماه های پسین یورش های جبهه های مخالف گروه طالبان بر جنگجویان این گروه افزایش پیدا کرده و تاکنون صدها تن از جنگجویان این گروه در یورش های جبهه های مخالف این گروه کشته و زخمی شده اند.
https://sputnik.af/20230721/فروش-کلیه-در-افغانستان-راه-دیگری-برای-مبارزه-با-فقر-و-گرسنگی-15380368.html
https://sputnik.af/20230816/شادی-گروه-طالبان-غم-و-درد-و-گرسنگی-مردم-در-دو-سالگی-فروافتادن-جمهوریت--15641664.html
اسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2023
اسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
da_DA
اسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.sputnik.af/img/07e7/04/11/14427378_194:0:1247:790_1920x0_80_0_0_6cd37131fa361766b819972b28330044.pngاسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
افغانستان
گرسنگی شدید بیش از ۱۲ میلیون تن در افغانستان
کمیته پیوندهای خارجی مجلس نمایندگان امریکا در گزارش جدید خود گفته است، که بیش از ۱۲ میلیون نفر در افغانستان با گرسنگی شدید روبرو هستند.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از آمو، برپایه این گزارش، سه میلیون کودک به شدت از سوء تغذیه رنج میبرند و ده میلیون شهروند نیازمند افغانستان از برنامههای جهانی خوراک محروم شدهاند.
در این گزارش تصویری از زندگی خانوادهای در ولسوالی پرچمن ولایت فراه ارائه داده شده است، که کودکانشان با سوء تغذیه دست و پنجه نرم میکنند و این خانواده چیزی برای خوردن ندارند.
در روستای دورافتاده رباط سرخ ولسوالی پرچمن فراه، کودکانی با بیماری سوء تغذیه دیده میشوند که چیزی برای خوردن ندارند.
ماه گل، مادر پریسا، کودکی که با سوء تغذیه روبهرو است، گفت: "وضعیت از گرسنگی است، سینهی مادر را میجود، شیر ندارد، برنج شالی میدهیم برایش، آب برنج را برایش میدهیم.”
کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان امریکا در گزارش خود اشاره کرده که افغانستان با کمبود مواد خوراکی روبرو است و مادران ناگزیر به دادن “انتی هیستامین” به کودکان خود هستند.
محسن، باشنده ولسوالی پرچمن از ولایت فراه، گفت: “سینههای مادرش شیر ندارد اصلا، شو تا صبح گریه میکند از گرسنگی، شیر خشک هم گران است، روغن مسیر نمیشود، روغن هم کیلو ۶۰۰ افغانی است".
حبیبالله، باشنده دیگر ولسوالی پرچمن از فراه، گفت: "به خوبی به بچهام رسیدگی نمیشود، سه ساله شده است، اما درست راه رفته نمیتواند".
نبود خوراک مناسب برای مادران شیرده یکی از چالشهای دیگر برای سلامت کودکان است.
وکیل احمد غوریانی، متخصص امراض داخله و کودکان، گفت: "به اساس اینکه مادران شیر کافی ندارند و به بچههای خود آب برنج میدهند بسیار خطرناک است و حتی سبب مرگ کودکان میشود، کودکانی که زنده میمانند سبب نارساییهای عضوی میشوند، رشد کودک را به تعویق میاندازند و مشکلات روحی و روانی و حتی جسمی را به بار میآورند".
در گزارش کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان امریکا آمده است، که بیش از ۱۲ میلیون نفر در افغانستان با گرسنگی شدید روبرو هستند و سه میلیون کودک با بیماری سوء تغذیه دست و پنجه نرم میکنند.
یادآوری می کنیم، که گروه طالبان پس از یک معامله پیچیده و پنهان با امریکا در دوحه پایتخت قطر، در پانزدهم ماه اگوست سال ۲۰۲۱ کنترل افغانستان را به دست گرفت و از آن زمان تاکنون با رفتار تندروانه شهروندان افغانستان به ویژه بانوان را به تنگنا قرار داده است. با چیرگی گروه طالبان بر افغانستان گروه دیگر تروریستی هم در افغانستان فعال شده و افغانستان به کشور صدور تروریسم در منطقه تبدیل شده است و بیش از بیست میلیون نفر با گرسنگی دست و پنجه نرم می کنند.
در همین حال کارشناسان می گویند، که گروه طالبان پیوند تنگاتنگ با القاعده دارد و به این گروه در دوره نخست و اکنون در افغانستان پناه داده است.
اکنون اگرچه در افغانستان همه ظواهر اسلامی برقرار و محفوظ است و نمازهای جماعت و نماز جمعه از دیگر زمان ها بیشتر برقرار است و صدای اذان بلند و حتی گسترده تر از دوره های پیشین است، منتها ترس ووحشت حاکم بر جامعه استوار، فقر در حال گسترش، درونمایه اسلام یعنی عدالت و رعایت حقوق مردم و آنچه اسلام برای آنها ظهور کرد، وجود ندارد.
در ماه های پسین یورش های جبهه های مخالف گروه طالبان بر جنگجویان این گروه افزایش پیدا کرده و تاکنون صدها تن از جنگجویان این گروه در یورش های جبهه های مخالف این گروه کشته و زخمی شده اند.