اسرائیل طرحی برای یورش به جنوب لبنان طراحی کرده است

© AP Photo / Israel Defense ForcesИзраильские военные во наземной операции в секторе Газа
Израильские военные во наземной операции в секторе Газа - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 18.12.2023
عضو شوید
ارتش اسرائیل می‌خواهد نیروهای مسلح حزب‌الله را به رودخانه لیتانی که "خط دارای اهمیت نمادین برای هر دو طرف است، بازگرداند.
به گزارش اسپوتنیک، روزنامه ای تایمز نوشت: ارتش اسرائیل طرح هایی را برای یورش به جنوب لبنان طراحی کرده است که تهدیدی برای تشدید بیشتر درگیری ها در خاورمیانه است.
به گفته این نشریه، نیروهای دفاعی اسرائیل (IDF) "می خواهند تشکیلات مسلح سازمان شیعی حزب الله را به رودخانه لیتانی عقب برانند، خطی که برای هر دو طرف اهمیت نمادین دارد".
ارتش اسرائیل و جنگجویان شیعه از زمان آغاز درگیری فلسطین و اسرائیل در 7 اکتوبر به تبادل توپخانه و شلیک موشک پرداخته اند. در 24 ساعت گذشته، تشکیلات حزب الله به مواضع نظامی اسرائیل در مناطق مرزی حمله کردند و با چندین سامانه راکت پرتاب به آنها حمله کردند.
Жители в Хан-Юнисе сидят со своими вещами, Палестина - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 18.12.2023
سازمان ملل: بدترین آشفتگی انسانی در نوار غزه جریان دارد
پیش از این نیز توپخانه رژیم صهیونیستی حومه شهرک های لبنانی "عیترون"، "الما الشعب"، "ادضحیره" و "الناکوره" را گلوله باران کرد که از آنجا نیروهای شیعه مناطق شمالی اسرائیل را موشک باران کردند.
یک افسر بلندپایه اسرائیلی خاطرنشان کرد، که تصمیم نهایی درباره ای فرستادن نیروهای زمینی به آن سوی مرز باید توسط کابینه جنگ اضطراری اسرائیل گرفته شود: "دکترین اسرائیل این است که جنگ را به طرف مقابل بکشاند".
این نشریه به نقل از یکی از نمایندگان ارتش اسرائیل گفت: "هیچ بازگشتی به وضعیت موجود پیش از 7 اکتوبر وجود ندارد". رئیس ستاد نیروهای دفاعی اسرائیل برنامه‌ها و برنامه‌های آمادگی را تعیین کرد.
پیش از این، ایالات متحده از حق وتوی خود برای جلوگیری از پذیرش قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد که خواستار توقف درگیری ها در فلسطین در بحبوحه بحران انسانی است، استفاده کرد. بریتانیای کبیر از رای دادن خودداری کرد. 13 عضو باقی مانده شورای امنیت از این قطعنامه پشتیبانی کردند. این مدرک از سوی حداقل 97 عضو سازمان ملل متحد نوشته شده است.
آتش بس میان اسرائیل و حماس صبح جمعه گذشته به پایان رسید و هیچ تمدید رسمی آن اعلام نشده است. نیروهای دفاعی اسرائیل (IDF) اعلام کردند که جنبش حماس فلسطین توقف درگیری‌ها را شکست و به خاک اسرائیل آتش گشود و ارتش اسرائیل حملات خود را علیه جنبش فلسطینی در نوار غزه از سر گرفت.اسرائیل و جنبش فلسطینی حماس که بر نوار غزه حکمرانی می کند، با میانجیگری قطر، در 22 نوامبر از زمان تشدید درگیری ها در 7 اکتوبر به اولین توافق بزرگ دست یافتند: طرفین توافق کردند که به مدت چهار روز درگیری ها را متوقف کنند تا تبادل نظر صورت گیرد. ده ها گروگان و بازداشت شده توسط یکدیگر نگهداری می شوند. آتش بس چهار روزه در 24 نوامبر در ساعت 07:00 به وقت محلی (08:00 به وقت مسکو) آغاز شد، سپس دو بار تمدید شد - ابتدا برای دو روز، سپس برای یک روز دیگر.
یادآوری می کنیم، که اسرائیل در 7 اکتوبر مورد یورش موشکی بی‌پیشینه ای از نوار غزه به عنوان بخشی از عملیات سیل الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، قرار گرفت.پس از این، جنگنده‌های این سازمان وارد مناطق مرزی در جنوب اسرائیل شدند و به سوی نظامیان و غیرنظامیان آتش گشودند و بیش از 200 گروگان را نیز گرفتند. در اسرائیل بر اساس آخرین اطلاعات مقامات، حدود 1.2 هزار نفر کشته شدند که این تعداد شامل غیرنظامیان، سربازان، شهروندان خارجی و کارگران است و همچنین گزارش شده است که بیش از 5 هزار نفر زخمی شده اند. در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را در برابر حماس در نوار غزه آغاز کردند. در عرض چند روز، ارتش اسرائیل کنترل تمام مناطق پرجمعیت نزدیک مرز با غزه را به دست گرفت و حملات هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد.
اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد: تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت متوقف شد.در پایان ماه اکتوبر، مرحله زمینی عملیات اسرائیل در محاصره آغاز شد. شهر غزه توسط نیروهای زمینی اسرائیل محاصره شد و منطقه محاصره عملاً به دو بخش جنوبی و شمالی تقسیم شد. شمار کشته شدگان نوار غزه از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به بیش از 18 هزار نفر و بیش از 49 هزار زخمی رسیده است. حماس مدعی شد که حدود 200 تا 250 گروگان در نوار غزه وجود دارد. پس از پایان آتش بس، مقامات اسرائیلی اعلام کردند که 126 اسرائیلی و 11 خارجی در گروگان حماس باقی مانده اند و 110 ربوده شده آزاد شدند.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا درگیری ها را متوقف کنند. با توجه به موضع ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در چارچوب پیمان نامه ای 1967 با پایتخت آن در بیت المقدس شرقی هم مرز با اسرائیل است. مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما تنها اسرائیل ایجاد شد.
نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала