کشته شدن 11 سرباز اسرائیلی در غزه از سوی حماس

© AP Photo / Israel Defense ForcesНаземная операция внутри сектора Газа, Палестина
Наземная операция внутри сектора Газа, Палестина - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 12.12.2023
عضو شوید
شاخه نظامی جنبش حماس خبر داد، که در جریان درگیریهای امروز در محله الشجاعیه شهر غزه موفق شده‌ است یازده نظامی اسرائیل را از پای درآورد.
به گزارشاسپوتنیک، گردانهای القسام –شاخه نظامی جنبش حماس- خبر داد که نیروهای مقاومت در محله "الشجاعیه" غزه، هفت خودروی نظامی صهیونیستی را با خمپاره و بمبهای ضد زره هدف قرار دادند و سرنشینان آن را از پای درآوردند.
نیروهای القسام همچنین ضمن از پای درآوردن شماری از نیروهای امدادی اسرائیلی، با نیروهای پیاده صهیونیست نیز به صورت مستقیم درگیر شدند که در جریان، 11 سرباز کشته شدند.
Юг Израиля недалеко от границы с сектором Газа, после авиаударов Израиля  - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 12.12.2023
شمار کشته شدگان یورش های اسرائیل به غزه به 18412 نفر رسید
رادیو ارتش اسرائیل امروز و در شصت و هفتمین روز جنگ در غزه، تعداد تلفات خود را از آغاز نبرد زمینی، 111 سرباز و افسر اعلام کرد.
رادیو ارتش اسرائیل همچنین اعلام کرد که 20 نظامی طی حملات نیروهای خودی در غزه کشته شده‌اند و 13 نفر از آن‌ها در حالی هدف قرار گرفته‌اند که گمان می‌شد نیروهای فلسطینی هستند. برخی از آن‌ها طی حملات هوایی و برخی در نیز بر اثر شلیک تانک یا شلیک نیروهای پیاده نظامی کشته شده‌اند.
وزارت بهداشت غزه هم خبر داد که از زمان آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر تا کنون، 18 هزار و 412 نفر به شهادت رسیدند و بیش از 50 هزار نفر نیز زخمی شده‌اند.
این نهاد فلسطینی بامداد سه‌شنبه گفت: "صهیونیست‌ها به بیمارستان‌ها، پرسنل پزشکی و حدود ۸ هزار مجروح که نیاز به عمل فوری دارند، حمله می‌کنند".
سرپرست این وزارتخانه توضیح داد: "حدود 600 بیمار از آن میان 413 زخمی تاکنون از گذرگاه رفح برای درمان در بیرون از نوار غزه فرستاده شده‌اند".
آتش بس میان اسرائیل و حماس صبح جمعه گذشته به پایان رسید و هیچ تمدید رسمی آن اعلام نشده است. نیروهای دفاعی اسرائیل (IDF) اعلام کردند که جنبش حماس فلسطین توقف درگیری‌ها را شکست و به خاک اسرائیل آتش گشود و ارتش اسرائیل حملات خود را علیه جنبش فلسطینی در نوار غزه از سر گرفت.اسرائیل و جنبش فلسطینی حماس که بر نوار غزه حکمرانی می کند، با میانجیگری قطر، در 22 نوامبر از زمان تشدید درگیری ها در 7 اکتوبر به اولین توافق بزرگ دست یافتند: طرفین توافق کردند که به مدت چهار روز درگیری ها را متوقف کنند تا تبادل نظر صورت گیرد. ده ها گروگان و بازداشت شده توسط یکدیگر نگهداری می شوند. آتش بس چهار روزه در 24 نوامبر در ساعت 07:00 به وقت محلی (08:00 به وقت مسکو) آغاز شد، سپس دو بار تمدید شد - ابتدا برای دو روز، سپس برای یک روز دیگر.
یادآوری می کنیم، که اسرائیل در 7 اکتوبر مورد یورش موشکی بی‌پیشینه ای از نوار غزه به عنوان بخشی از عملیات سیل الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، قرار گرفت.پس از این، جنگنده‌های این سازمان وارد مناطق مرزی در جنوب اسرائیل شدند و به سوی نظامیان و غیرنظامیان آتش گشودند و بیش از 200 گروگان را نیز گرفتند. در اسرائیل بر اساس آخرین اطلاعات مقامات، حدود 1.2 هزار نفر کشته شدند که این تعداد شامل غیرنظامیان، سربازان، شهروندان خارجی و کارگران است و همچنین گزارش شده است که بیش از 5 هزار نفر زخمی شده اند. در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را در برابر حماس در نوار غزه آغاز کردند. در عرض چند روز، ارتش اسرائیل کنترل تمام مناطق پرجمعیت نزدیک مرز با غزه را به دست گرفت و حملات هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد.
اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد: تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت متوقف شد.در پایان ماه اکتوبر، مرحله زمینی عملیات اسرائیل در محاصره آغاز شد. شهر غزه توسط نیروهای زمینی اسرائیل محاصره شد و منطقه محاصره عملاً به دو بخش جنوبی و شمالی تقسیم شد. شمار کشته شدگان نوار غزه از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به بیش از 18 هزار نفر و بیش از 50 هزار زخمی رسیده است. حماس مدعی شد که حدود 200 تا 250 گروگان در نوار غزه وجود دارد. پس از پایان آتش بس، مقامات اسرائیلی اعلام کردند که 126 اسرائیلی و 11 خارجی در گروگان حماس باقی مانده اند و 110 ربوده شده آزاد شدند.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا درگیری ها را متوقف کنند. با توجه به موضع ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در چارچوب پیمان نامه ای 1967 با پایتخت آن در بیت المقدس شرقی هم مرز با اسرائیل است. مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما تنها اسرائیل ایجاد شد.
نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала