روزنامه نگار لبنانی: بی بی سی به "مطبوعات زرد" تبدیل شده است

© AFP 2023 / Fadel Sennaقصف الجيش الإسرائيلي على قطاع غزة
قصف الجيش الإسرائيلي على قطاع غزة - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 25.11.2023
عضو شوید
یک روزنامه نگار لبنانی گفت: بی بی سی به "مطبوعات زرد" تبدیل شده است که عینیت و بی طرفی خود را از دست داده است.
به گزارش اسپوتنیک، حسین عزالدین، روزنامه‌نگار و گزارش‌گر سرشناس لبنانی، که از اواسط دهه 90 قرن گذشته درگیری‌های عرب ها و اسرائیل را پوشش می‌دهد و عمدتاً در جنوب لبنان فعالیت می‌کند، روز شنبه با رادیو عربی اسپوتنیک درباره ای خبرگزاری بی بی سی گفت: "شرکت پخش بی‌بی‌سی به "مطبوعات زرد" تبدیل شده است که با نگرش مغرضانه خود نسبت به رویدادهایی که در پیرامون فلسطین و فراتر از آن اتفاق می‌افتد، روحیه روزنامه‌نگاری واقعی را از دست داده است".
او گفت: "رسانه‌ها باید بی‌طرف و منصف باشند، طبق اصول روزنامه‌نگاری، اما امروز می‌بینیم که بی‌بی‌سی قربانی را به جلاد تبدیل می‌کند، قربانی را به تروریست و قاتل را به فردی انسانی تبدیل می‌کند که ظاهراً از خود دفاع می‌کند".
Разрушения в городе Дейр-эль-Балах в Газе, Палестина - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 25.11.2023
دستگیری بیش 3.1 هزار فلسطینی از آغاز درگیری از سوی اسرائیل
او همچنان در باره ای پیام گروهی از روزنامه نگاران بی بی سی که به شدت از سیاست های تحریریه این شرکت انتقاد کرده بود، توضیح داد و گفت: "این سیاست کور کردن افکار عمومی است".
ایزدین تأکید کرد: "کاری که بی‌بی‌سی اکنون انجام می‌دهد نقطه سیاه جدیدی را در تاریخ طولانی ناسازگاری و عدم عینیت کامل آن نشان خواهد داد، گویی که آنها طرفی در این درگیری هستند. آنها از انتقال واقعیت به مردم به دور هستند و علاوه بر این، تلاش می کنند آن دسته از متخصصان رسانه را که عینیت را امری انسانی می دانند، ساکت کنند".
به گفته وی، سوگیری آشکاری در تعدادی از رسانه‌ها به‌ویژه رسانه‌های غربی وجود دارد که "نه تنها حرفه‌ای بودن خود را از دست می‌دهند، بلکه خارج از چارچوب کد رسانه‌ای عمل می‌کنند".
همکار ما خاطرنشان کرد: "آنها خودشان با رها کردن جستجوی حقیقت به بازنده تبدیل می شوند." بی‌بی‌سی عینیت و حرفه‌ای بودن خود را از دست داده و تبدیل به یک مطبوعات تبدیل شده است که از اتاق‌های پنهان اداره می‌شود".
یادآوری می کنیم، که اسرائیل در 7 اکتوبر مورد یورش موشکی بی‌سابقه‌ای از نوار غزه به عنوان بخشی از عملیات سیل الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، قرار گرفت. پس از این، جنگنده‌های این سازمان وارد مناطق مرزی در جنوب اسرائیل شدند و به سمت نظامیان و غیرنظامیان آتش گشودند و بیش از 200 گروگان را نیز گرفتند. در اسرائیل بر اساس آخرین اطلاعات مقامات، حدود 1.2 هزار نفر کشته شدند که این تعداد شامل غیرنظامیان، سربازان، شهروندان خارجی و کارگران است و همچنین گزارش شده است که بیش از 5 هزار نفر زخمی شده اند. در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را علیه حماس در نوار غزه آغاز کردند. در عرض چند روز، ارتش اسرائیل کنترل تمام مناطق پرجمعیت نزدیک مرز با غزه را به دست گرفت و حملات هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد: تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت متوقف شد.
در پایان ماه اکتوبر، مرحله زمینی عملیات اسرائیل در محاصره آغاز شد. شهر غزه توسط نیروهای زمینی اسرائیل محاصره شد و منطقه محاصره عملاً به دو بخش جنوبی و شمالی تقسیم شد. شمار تلفات نوار غزه از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به بیش از 14 هزار نفر و بیش از 33 هزار زخمی رسیده است. سفارت روسیه گزارش داد که در جریان تشدید درگیری ها، 20 روس کشته، دو نفر گروگان گرفته شده و هفت نفر به عنوان مفقود اعلام شده اند.
به گفته منابع مختلف، حدود 150 اسرائیلی ممکن است در اسارت حماس باشند. خود جنبش اعلام کرد که حدود 200 تا 250 زندانی در نوار غزه وجود دارد.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا خصومت ها را متوقف کنند. با توجه به موضع ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در چارچوب تفاهم نامه سال 1967 با پایتختی بیت المقدس شرقی هم مرز با اسرائیل فراهم شود. مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما تنها اسرائیل ایجاد شد.
نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала