https://sputnik.af/20231124/بیبیسی-متهم-به-پیروی-از-استانداردهای-دوگانه-هنگام-پوشش-وضعیت-در-نوار-غزه-شد-16634340.html
بیبیسی متهم به پیروی از استانداردهای دوگانه هنگام پوشش وضعیت در نوار غزه شد
بیبیسی متهم به پیروی از استانداردهای دوگانه هنگام پوشش وضعیت در نوار غزه شد
اسپوتنیک افغانستان
روزنامه نگاران شبکه رادیو تلویزیونی انگلیسی بی بی سی به تعصب و پیشداوری و پیروی از استانداردهای دوگانه هنگام پخش گزارش ها درباره تشدید درگیری بین فلسطین و... 24.11.2023, اسپوتنیک افغانستان
2023-11-24T23:49+0430
2023-11-24T23:49+0430
2023-11-24T23:49+0430
جهان
درگیری بین فلسطین و اسرائیل
https://cdn1.img.sputnik.af/img/07e7/0b/14/16593810_0:0:3072:1728_1920x0_80_0_0_ea7426d640fad446e81f7739fdb112a3.jpg
به گزارش اسپوتنیک، شبکه تلویزیونی الجزیره این خبر را با استناد به تعدادی از کارمندان خود بی بی سی منتشر کرده استاین شبکه تلویزیونی قطری نامه هشت نفر از روزنامه نگاران معرفی نشده بی بی سی را نقل می کند که نوشته اند : "بی بی سی به دلیل سهل انگاری و فقدان رویکرد انتقادی نسبت به اظهارات اسرائیل، نتوانست این وقایع را به طور موثق بازتاب دهد و بنابراین نتوانست به مردم کمک کند تا نقض حقوق بشر در نوار غزه را درک کنند.این روزنامهنگاران تعریف کردند که در بیبیسی واژههای "قتل عام" و "وحشیگری" را تنها میتوان در مطالب مربوط به اقدامات جنبش حماس فلسطینی به کار برد، که به نظر آنها این ظاهر را ایجاد میکند که این گروه تنها منبع خشونت در منطقه است.علاوه بر این، روزنامه نگاران نامبرده معتقدند که حمله حماس به اسرائیل کشتار هزاران غیرنظامی در نوار غزه را توجیه نمی کند و بی بی سی نیز حق توجیه آن را ندارد.در این نامه تاکید شده است که شرکت رسانه ای انگلیسی اغلب سختیها و تلفات خانوادههای اسرائیلی و تقریباً هرگز سختیها و تلفات فلسطینیها را برجسته نمیکند. در عین حال، روزنامه نگاران اذعان می کنند که چندین نمونه استثنایی از پوشش رنج های فلسطینی ها وجود داشته است.سخنگوی بیبیسی تمامی اتهامات را رد کرد و تاکید کرد که این شرکت یکی از معدود شرکتهایی است که خبرنگاران آن در نوار غزه مستقر هستند و این فرصت را دارند که آنچه را که در منطقه اتفاق میافتد پوشش دهند. او گفت که این شرکت داستان های بسیاری از فلسطینی ها و همچنین گزارش های دست اول غیرنظامیان، پزشکان و امدادگران غزه را بازگو کرده است.پس از نفوذ مسلحانه شبه نظامیان حماس از نوار غزه به خاک اسرائیل و آغاز موشک باران اسرائیل از سوی فلسطینیان، اوضاع در خاورمیانه به شدت رو به وخامت گرائید. حماس این حمله را پاسخی به اقدامات مقامات اسرائیلی علیه مسجد الاقصی در بیت المقدس اعلام کرده است. صبح روز هفتم اکتبر، اسرائیل در چارچوب عملیات طوفان الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، مورد حمله موشکی بیسابقهای از نوار غزه قرار گرفت. پس از حملات موشکی گسترده، رزمندگان حماس به مناطق مرزی جنوب کشور یهودیان نفوذ کردند.در پاسخ، ارتش اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را علیه حماس در نوار غزه آغاز کردند. چند روز پس از حمله، ارتش اسرائیل کنترل تمام شهرکهای نزدیک مرز غزه را به دست گرفت و حملات هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داده و رساندن آب، غذا، برق، دارو و سوخت به این منطقه را متوقف کرد.تعداد قربانیان در نوار غزه به گفته وزارت بهداشت محلی از 15 هزار نفر فراتر رفت، بیش از 35 هزار نفر مجروح شدند و به گفته منابع مختلف، بیش از 200 اسرائیلی در اسارت حماس هستند.وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا درگیری های مسلحانه را متوقف کنند. به گفته ولادیمیر پوتین، حل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در مرزهای 1967 با پایتخت آن در بیت المقدس شرقی را فراهم می کند.مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را در نظر گرفت، اما فقط اسرائیل ایجاد شد. اسرائیل ضمن اعلام موافقت با اصل دو دولتی، سرزمین های فلسطین را به طور کامل آزاد نکرد.
https://sputnik.af/20231122/مراسم-خاکسپاری-بیش-از-صد-فلسطینی-در-یک-گور-دسته-جمعی-در-جنوب-نوار-غزه--ویدئو-16615654.html
اسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2023
اسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
da_DA
اسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.sputnik.af/img/07e7/0b/14/16593810_0:0:2732:2048_1920x0_80_0_0_ef6dd9695331c440d24c3743a22fa24e.jpgاسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
جهان, درگیری بین فلسطین و اسرائیل
جهان, درگیری بین فلسطین و اسرائیل
بیبیسی متهم به پیروی از استانداردهای دوگانه هنگام پوشش وضعیت در نوار غزه شد
روزنامه نگاران شبکه رادیو تلویزیونی انگلیسی بی بی سی به تعصب و پیشداوری و پیروی از استانداردهای دوگانه هنگام پخش گزارش ها درباره تشدید درگیری بین فلسطین و اسرائیل متهم شده و اعلام گردید آنها توجه بیشتری به قربانیان اسرائیلی نشان می دهند اما خود بی بی سی همه اتهامات را رد می کند.
به گزارش اسپوتنیک، شبکه تلویزیونی الجزیره این خبر را با استناد به تعدادی از کارمندان خود بی بی سی منتشر کرده است
این شبکه تلویزیونی قطری نامه هشت نفر از روزنامه نگاران معرفی نشده بی بی سی را نقل می کند که نوشته اند : "بی بی سی به دلیل سهل انگاری و فقدان رویکرد انتقادی نسبت به اظهارات اسرائیل، نتوانست این وقایع را به طور موثق بازتاب دهد و بنابراین نتوانست به مردم کمک کند تا نقض حقوق بشر در نوار غزه را درک کنند.
این روزنامهنگاران تعریف کردند که در بیبیسی واژههای "قتل عام" و "وحشیگری" را تنها میتوان در مطالب مربوط به اقدامات جنبش حماس فلسطینی به کار برد، که به نظر آنها این ظاهر را ایجاد میکند که این گروه تنها منبع خشونت در منطقه است.
علاوه بر این، روزنامه نگاران نامبرده معتقدند که حمله حماس به اسرائیل کشتار هزاران غیرنظامی در نوار غزه را توجیه نمی کند و بی بی سی نیز حق توجیه آن را ندارد.
در این نامه تاکید شده است که شرکت رسانه ای انگلیسی اغلب سختیها و تلفات خانوادههای اسرائیلی و تقریباً هرگز سختیها و تلفات فلسطینیها را برجسته نمیکند. در عین حال، روزنامه نگاران اذعان می کنند که چندین نمونه استثنایی از پوشش رنج های فلسطینی ها وجود داشته است.
سخنگوی بیبیسی تمامی اتهامات را رد کرد و تاکید کرد که این شرکت یکی از معدود شرکتهایی است که خبرنگاران آن در نوار غزه مستقر هستند و این فرصت را دارند که آنچه را که در منطقه اتفاق میافتد پوشش دهند. او گفت که این شرکت داستان های بسیاری از فلسطینی ها و همچنین گزارش های دست اول غیرنظامیان، پزشکان و امدادگران غزه را بازگو کرده است.
پس از نفوذ مسلحانه شبه نظامیان حماس از نوار غزه به خاک اسرائیل و آغاز موشک باران اسرائیل از سوی فلسطینیان، اوضاع در خاورمیانه به شدت رو به وخامت گرائید. حماس این حمله را پاسخی به اقدامات مقامات اسرائیلی علیه مسجد الاقصی در بیت المقدس اعلام کرده است. صبح روز هفتم اکتبر، اسرائیل در چارچوب عملیات طوفان الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، مورد حمله موشکی بیسابقهای از نوار غزه قرار گرفت. پس از حملات موشکی گسترده، رزمندگان حماس به مناطق مرزی جنوب کشور یهودیان نفوذ کردند.
در پاسخ، ارتش اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را علیه حماس در نوار غزه آغاز کردند. چند روز پس از حمله، ارتش اسرائیل کنترل تمام شهرکهای نزدیک مرز غزه را به دست گرفت و حملات هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داده و رساندن آب، غذا، برق، دارو و سوخت به این منطقه را متوقف کرد.
تعداد قربانیان در نوار غزه به گفته وزارت بهداشت محلی از 15 هزار نفر فراتر رفت، بیش از 35 هزار نفر مجروح شدند و به گفته منابع مختلف، بیش از 200 اسرائیلی در اسارت حماس هستند.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا درگیری های مسلحانه را متوقف کنند. به گفته ولادیمیر پوتین، حل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در مرزهای 1967 با پایتخت آن در بیت المقدس شرقی را فراهم می کند.
مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را در نظر گرفت، اما فقط اسرائیل ایجاد شد. اسرائیل ضمن اعلام موافقت با اصل دو دولتی، سرزمین های فلسطین را به طور کامل آزاد نکرد.