هشدارها از پیامدهای قطع کمک‌های بشردوستانه به افغانستان

© Sputnikفقر در افغانستان: کاکا نعیم
فقر در افغانستان: کاکا نعیم - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 19.11.2023
عضو شوید
انستیتوت صلح ایالات متحده‌ی امریکا می‌گوید که باگذشت بیش از دو سال از حاکمیت طالبان، افغانستان هم‌چنان یکی از فقیرترین کشورهای جهان، با بالاترین نیازهای بشردوستانه است.
به گزارش اسپوتنیک، این انستتیوت هشدار داده است که با قطع کمک‌های بشردوستانه، اقتصاد افغانستان با بحران دوباره روبه‌رو خواهد شد. انستتیوت صلح آمریکا، خروج مهاجران افغانستان از پاکستان و منع کار زنان در نهادهای غیردولتی را از عوامل اصلی فروپاشی اقتصاد در افغانستان خوانده است.
انستیتوت صلح ایالات متحده‌ی امریکا، در گزارش تازه‌اش گفته است که اقتصاد افغانستان، در وضعیت بدی قرار دارد و رو به زوال است و کمک‌های خارجی که در سال ۲۰۲۲ نزدیک به ۳ میلیارد دالر می‌رسید، در سال ۲۰۲۳ به نصف کاهش یافته است.
یافته‌های این گزارش نشان می‌دهد که با گذشت بیش از دو سال از حاکمیت طالبان، افغانستان هم‌چنان یکی از فقیرترین کشورهای جهان، با بالاترین نیازهای بشردوستانه است و بسیاری از خانواده‌ها، برای تامین نیازهای اولیه‌ی شان با مشکل روبه‌رو هستند.
در این گزارش آمده‌است: "بسیاری از زنان به گونه‌ی کامل از نیروی کار رانده شده‌اند. متاسفانه، مشکلات مالی در پیش است و همراه با رشد جمعیت و هجوم هزاران افغان که ناگزیر به بازگشت از پاکستان شده‌اند، پیش‌بینی می‌شود که اقتصاد افغانستان که قبلن در محاصره قرار گرفته است، رو به کاهش است".
نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала