آلمان از استعمال تسلیحات اتمی اسرائیل علیه غزه هشدار داد

© iStock.com / PaopanoХудожественная визуализация ядерного взрыва
Художественная визуализация ядерного взрыва - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 06.11.2023
عضو شوید
وزارت خارجه آلمان تاکید وزیر اسرائیل در استعمال سلاح اتمی علیه غزه را محکوم کرد.
به گزارش اسپوتنیک، آلمان سخنان آمیچای الیاهو وزیر اورشلیم و میراث اسرائیل درباره احتمال استفاده از سلاح هسته‌ای در نوار غزه را محکوم کرده و آن را غیرقابل قبول می‌داند.
یکی از نمایندگان وزارت خارجه آلمان روز دوشنبه طی نشست خبری به خبرنگاران گفت: "البته ما تهدیدات وزیر اسرائیل را محکوم می کنیم. چنین اظهاراتی غیرقابل قبول است."
پیش از این سخنان وزیر اسرائیلی از سوی اتحادیه کشورهای عربی و همچنین تعدادی از کشورهای عربی و غیر عربی محکوم شده بود. ونزوئلا خواستار تشکیل جلسه سازمان ملل در رابطه با بیانیه وی شد.
برلین - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 29.10.2021
واکنش آلمان و 11 کشور اروپایی علیه شهرکسازی اسرائیل در کرانه باختری
اسرائیل در 7 اکتوبر مورد حمله راکتی بی‌سابقه‌ای از نوار غزه به عنوان بخشی از عملیات سیل الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، قرار گرفت. پس از این، جنگنده‌های این سازمان وارد مناطق سرحدی در جنوب اسرائیل شدند و به سمت نظامیان و غیرنظامیان آتش گشودند و بیش از 200 گروگان را نیز گرفتند. به گفته مقامات محلی، در اسرائیل بیش از 1.4 هزار نفر از جمله 300 پرسنل نظامی کشته و بیش از 5 هزار نفر زخمی شدند.
در پاسخ، قوای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را علیه حماس در نوار غزه آغاز کردند. در عرض چند روز، قوای اسرائیل کنترل تمام مناطق پرجمعیت نزدیک سرحدی با غزه را به دست گرفت و حملات هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد: تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت متوقف شد.
تعداد قربانیان نوار غزه از 9.7 هزار نفر گذشت و بیش از 24.8 هزار زخمی شدند. سفارت روسیه گزارش داد که در جریان تشدید درگیری ها، 20 روس کشته، دو نفر گروگان گرفته شده و هفت نفر به عنوان مفقود اعلام شده اند. به گفته منابع مختلف، حدود 150 اسرائیلی ممکن است در اسارت حماس باشند. خود جنبش اعلام کرد که حدود 200 تا 250 زندانی در نوار غزه وجود دارد.
هایکو ماس وزیر خارجه آلمان  - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 15.05.2020
آلمان اسرائیل را تهدید کرد
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا خصومت ها را متوقف کنند. بر اساس مواضع ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در چارچوب آن را فراهم می کند. در سال 1967 با پایتخت آن در بیت المقدس شرقی هم سرحد است.
مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما فقط اسرائیل ایجاد شد.
نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала