عمان خواستار پژوهش درباره ای کارکردهای اسرائیل در نوار غزه شد

© AP Photo / Abed KhaledПоследствия удара по больнице Аль-Ахли в Газе
Последствия удара по больнице Аль-Ахли в Газе  - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 31.10.2023
عضو شوید
وزیر خارجه عمان خواستار پژوهش آزادانه درباره ای کارکردهای اسرائیل در غزه شد.
به گزارش اسپوتنیک، بدر بن حمد بن حمود البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان خواستار تحقیقات مستقل در مورد اقدامات اسرائیل در نوار غزه و پاسخگویی آن در مورد حملات علیه غیرنظامیان شد.
وی به خبرگزاری عمان ONA گفت: "من قاطعانه معتقدم که خشونت راه حل نیست، ما به شدت آن را محکوم می کنیم زیرا قربانیان عمدتا کودکان و غیرنظامیان هستند. اقدامات اسرائیل در نوار غزه را نمی توان دفاع از خود ضروری دانست. اگر تجربه تاریخی را به یاد بیاوریم، قطعاً می‌فهمیم که حل مشکل فلسطین و درگیری اعراب و اسرائیل با ابزار نظامی غیرممکن است".
Поиск неразорвавшихся снарядов после конфликта с Израилем в секторе Газа - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 31.10.2023
400 کشته و زخمی در یورش هوایی اسرائیل بر کمپ آوارگان جبالیه در نوار غزه + ویدیو
به گفته البوسعیدی، محاصره نوار غزه، محدود کردن جریان آب، برق، غذا و سوخت را می توان جنایات جنگی تلقی کرد.
وزیر خارجه عمان افزود: "جامعه بین المللی چندین دهه است که علل اصلی درگیری ها را نادیده گرفته است. زمان بیداری واقعی شورای امنیت سازمان ملل متحد، رعایت قطعنامه ها و قوانین بین المللی برای همه کشورها بدون تبعیض یا استانداردهای دوگانه فرا رسیده است".
یادآوری می کنیم، که اسرائیل در 7 اکتوبر مورد یورش موشکی پیشینه ای از نوار غزه به عنوان بخشی از عملیات سیل الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، قرار گرفت. پس از آن، جنگنده های سازمان به مناطق مرزی در جنوب اسرائیل نفوذ کردند. در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را در برابر حماس در نوار غزه آغاز کردند. در جریان چند روز، ارتش اسرائیل همه ای مناطق پرجمعیت نزدیک مرز با غزه را زیر کنترل خود درآورد و یورش های هوایی به هدف های از آن میان غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد.
اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد: تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت متوقف شد. شمار قربانیان در نوار غزه از 8.5 هزار نفر گذشت و بیش از 21 هزار نفر زخمی شدند. در اسرائیل، به گفته مقامات محلی، بیش از 1.3 هزار نفر جان خود را از دست دادند. سفارت روسیه گزارش داد که در جریان تشدید درگیری ها، 20 روس کشته، دو نفر گروگان گرفته شده و هفت نفر به عنوان ناپدید اعلام شده اند. به گفته منابع مختلف، نزدیک به 150 اسرائیلی ممکن است در اسارت حماس باشند. خود جنبش اعلام کرد که نزدیک به 200 تا 250 زندانی در نوار غزه وجود دارد.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا درگیری ها را متوقف کنند. با توجه به دیدگاه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران خاورمیانه تنها برپایه ای چارچوب "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در چارچوب بر پایه موافقت نامه ای 1967 با پایتخت آن در بیت المقدس شرقی هم مرز یکدیگر فراهم می کند. مناقشه فلسطین و اسرائیل، در پیوند با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما تنها اسرائیل ساخته شد.
نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала