وزارت خارجه روسیه: نمایندگان جنبش حماس فلسطین به مسکو آمده اند

© Sputnik / Vitaliy Belousov /  مراجعه به بانک تصاویر Российские флаги, установленные в Москве ко Дню государственного флага России
Российские флаги, установленные в Москве ко Дню государственного флага России - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 26.10.2023
عضو شوید
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه از سفر نمایندگان جنبش حماس در مسکو خبر داد.
به گزارش اسپوتنیک، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت، که نمایندگان جنبش حماس فلسطینی در حال بازدید از مسکو هستند.
وی روز پنجشنبه در جریان یک نشست خبری گفت: "همچنین می توانم بگویم و تأیید کنم که نمایندگان جنبش مربوطه فلسطین در سفر به مسکو هستند. درباره ای تماس ها، ما بیشتر به شما اطلاع خواهیم داد".
Палестинцы выносят ребенка из-под обломков разрушенного жилого дома после авиаудара Израиля  - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 26.10.2023
کشورهای عربی به سازمان ملل: اسرائیل و نوار غزه را وادار به آتش بس کنید
پیش از این یک منبع در هیئت فلسطینی به اسپوتنیک گفته بود، که ابومرزوق، یکی از اعضای دفتر سیاسی جنبش حماس فلسطین برای سفر به مسکو به سر می برد.
یادآوری می کنیم، که صبح روز هفتم اکتوبر، اسرائیل در چارچوب عملیات سیل الاقصی که از سوی شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، مورد یورش موشکی بی‌پیشینه ای از نوار غزه قرار گرفت. پس از این، جنگجویان این سازمان به مناطق مرزی در جنوب اسرائیل نفوذ کردند. در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را در برابر حماس در نوار غزه آغاز کردند. ظرف چند روز، ارتش اسرائیل همه ای مناطق پرجمعیت نزدیک مرز با غزه را زیر کنترل خود درآورد و یورش های هوایی به هدف های از آن میان غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد: تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت متوقف شد. در بیستمین روز درگیری شمار قربانیان نوار غزه از 7 هزار نفر گذشت و بیش از 18 هزار نفر زخمی شدند. در اسرائیل، به گفته مقامات محلی، بیش از 1.3 هزار نفر جان خود را از دست دادند.
سفارت روسیه گزارش داد، که در جریان تشدید درگیری ها، 20 روس کشته، دو نفر گروگان گرفته شده و هفت نفر به عنوان ناپدید اعلام شده اند. به گفته منابع مختلف، حدود 150 اسرائیلی ممکن است در اسارت حماس باشند. خود جنبش اعلام کرد که نزدیک به 200 تا 250 زندانی در نوار غزه وجود دارد.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا درگیری ها را متوقف کنند. برپایه ای دیدگاه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران خاورمیانه تنها بر اساس ساختار "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در چارچوب توافق نامه ای 1967 با پایتخت آن در بیت المقدس شرقی هم مرز فراهم می کند، است. مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما تنها اسرائیل ایجاد شد.
نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала