شورای فدراسیون روسیه با لغو مصوبه منع جامع آزمایش هسته ای موافقت کرد

© Sputnik / Vladimir Fedorenko /  مراجعه به بانک تصاویر Заседание Совета Федерации РФ, фото из архива
Заседание Совета Федерации РФ, фото из архива - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 25.10.2023
عضو شوید
شورای فدراسیون روسیه با لغو مصوبه منع جامع آزمایش هسته ای CTBT موافقت کرد.
به گزارش اسپوتنیک، سناتورها در نشست روز چهارشنبه به اتفاق آرا قانون لغو تصویب پیمان منع جامع آزمایش هسته ای (CTBT) را تصویب کردند.
والنتینا ماتوینکو، رئیس شورای فدراسیون خاطرنشان کرد که روسیه از ایجاد یک سیستم واقعی امنیت بین المللی "یکپارچه و غیرقابل تقسیم برای همه بر اساس اصول عادلانه جدید" دفاع کرده و از آن حمایت می کند.
ما با تصویب پیمان در یک زمان، طبیعتاً حسن نیت خود را نشان دادیم، تمایل خود را برای مشارکت در امنیت جهانی نشان دادیم و طبیعتاً روی اقدامات مسئولانه، اول از همه، از سوی ایالات متحده امریکا حساب کردیم. اما واشنگتن این نماینده مجلس در پایان گفت: 23 سال است که او پیمان را تصویب نکرد و دائماً دغدغه‌های مشترک را نادیده گرفت.
والنتینا ماتوینکو، رئیس شورای فدراسیون گفت: اگر ایالات متحده به انجام اقداماتی برای انجام تعهدات خود در پیمان منع جامع آزمایش هسته ای ادامه ندهد، مشارکت روسیه در آن فایده ای نخواهد داشت.
کمیته امور بین‌الملل شورای فدراسیون و کمیته دفاع و امنیت قبلاً از این قانون حمایت کرده و طبق جمع‌بندی کمیته بین‌المللی آن را برای تصویب توصیه کرده بودند .
این قانون پیشنهاد می کند ماده 1 قانون "تصویب پیمان منع جامع آزمایش هسته ای" لغو شود. تصویب CTBT را پیشنهاد می کند که از طرف روسیه در نیویورک در 24 سپتامبر 1996 امضا شد.
A 21 kiloton underwater nuclear weapons effects test, known as Operation CROSSROADS (Event Baker), conducted at Bikini Atoll (1946) - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 20.10.2023
پیمان منع جامع آزمایش هسته ای چیست؟
ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه قبلاً گفته بود که روسیه می‌تواند رفتاری متقابل نسبت به ایالات متحده داشته باشد؛ دومای دولتی می‌تواند تصویب CTBT را لغو کند. دیمیتری پسکوف سخنگوی ریاست جمهوری بعداً خاطرنشان کرد که امتناع احتمالی روسیه از تصویب CTBT به معنای قصد انجام آزمایش های هسته ای نیست.
پیمان منع جامع آزمایش هسته ای در سال 1996 به امضا رسید. با این حال، تعدادی از کشورها، از جمله ایالات متحده، برخلاف روسیه که در سال 2000 این کار را کرد، هنوز آن را تصویب نکرده اند. در عین حال، کشورهایی که دارای تسلیحات هسته‌ای هستند، داوطلبانه تعهد کرده‌اند که چنین آزمایش‌هایی را انجام ندهند. در ماه مارس، معاون وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه، سرگئی ریابکوف خاطرنشان کرد که وضعیت پیرامون CTBT به دلیل اقدامات ایالات متحده باعث نگرانی فزاینده شده است.
نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала