جبهه مقاومت: درگیری های امروز نتیجهٔ اشغال ظالمانه چندین دهه رژیم اسرائیل در خاکهای فلسطین است
16:07 15.10.2023 (بازآوری شدن: 16:16 15.10.2023)
© National Resistance Front of Afghanistanکشته شدن بیش از 300 جنگجوی طالبان در درگیری با جبهه مقاومت
© National Resistance Front of Afghanistan
عضو شوید
جبهه مقاومت ملی افغانستان در پیوند به وقایع دردانگیز فلسطین نوشته است: گسترش شهرک های اسرائیلی محرک اصلی آشفتگی امروز است.
جبههٔ مقاومت ملی افغانستان با نشر اعلامیه ای نوشته است: یکبار دیگر نگرانی عمیق خود را از ادامهٔ جنگ و ویرانی در سرزمین فلسطین ابراز نموده، خواستار اقدامات فوری سازمان ملل متحد در جهت توقف آن میباشد.
در ادامه این اعلامیه آمده است: "كوچ دادن اجبارى ساكنان نوار غزه و حمله احتمالى اسرائيل به آن خلاف تمام موازين بين المللى بوده و فاجعه بزرگتر بشرى را در قبال خواهد داشت. جبهه از داعیهٔ تشکیل دولت مستقل فلسطین براساس مطالبات برحق فلسطینیان در چارچوب قطعنامهها و فیصلههای سازمان ملل متحد حمایت نموده و اقدامات رژيم اسرائیل را در خصوص توسعهٔ شهرکها در مناطق مورد منازعه، محرک اصلی بحران جاری میداند. معضل فلسطین از یک طرف نتیجهٔ اشغال ظالمانه چندین دهه و سیاست توسعه طلبانهٔ رژیم اسرائیل در خاکهای فلسطین است و از جانب دیگر، محاسبات نادرست سیاسی- امنیتی بازیگران دخیل بر سرنوشت فلسطین میباشد که در بیش از نیم قرن از مردم فلسطین قربانی میگیرد".
اعلامیهٔ جبهه مقاومت ملی افغانستان در پیوند به وقایع دردانگیز فلسطین
— National Resistance Front of Afghanistan (@NRFafg) October 15, 2023
جبههٔ مقاومت ملی افغانستان یکبار دیگر نگرانی عمیق خود را از ادامهٔ جنگ و ویرانی در سرزمین فلسطین ابراز نموده، خواستار اقدامات فوری سازمان ملل متحد در جهت توقف آن میباشد. كوچ دادن اجبارى ساكنان نوار غزه و حمله… pic.twitter.com/6x6Xn1FD2K
این جبهه خاطر نشان کرده است: "جبههٔ مقاومت ملی افغانستان همچنان از كشورهاى اسلامی میطلبد تا در خصوص حل عادلانهٔ مسألهٔ فلسطین در یک همگرایی میان خود و جهان، پیشگام شوند".
یادآوری می کنیم، که صبح روز هفتم اکتوبر، اسرائیل در چارچوب عملیات سیل الاقصی که از سوی شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، مورد یورش موشکی بیپیشینه ای از نوار غزه قرار گرفت. افزون بر این، پس از یورش های موشکی گسترده، جنگجویان این سازمان به مناطق مرزی در جنوب اسرائیل نفوذ کردند. در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را در برابر حماس در نوار غزه آغاز کردند. چند روز پس از یورش، ارتش اسرائیل کنترل همه ای شهرکهای نزدیک مرز غزه را به دست گرفت و یورش های هوایی به هدف های از آن میان غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد: تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت به حالت تعلیق درآمد. شمار قربانیان نوار غزه از 2 هزار نفر و تلفات باشندگان اسرائیل از هزار نفر گذشت و چندین هزار اسرائیلی و فلسطینی زخمی شدند. چندین کشته و ناپدید روس و همچنین شهروندان کشورهای دیگر گزارش شده است. به گفته منابع مختلف، حماس ممکن است حدود 150 اسرائیلی را در اسارت نگه دارد.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا درگیری ها را متوقف کنند. به گفته ولادیمیر پوتین، حل بحران خاورمیانه منحصراً بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکانپذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در مرزهای 1967 با پایتخت آن در بیت المقدس شرقی را فراهم می کند. مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما تنها اسرائیل ایجاد شد. اسرائیل ضمن اعلام موافقت با اصل دو دولتی، سرزمین های فلسطین را به طور کامل آزاد نکرد.