آیا قانون طالبان در دفاتر سازمان ملل تطبیق خواهد شد؟

© Sputnik / MFA Russia /  مراجعه به بانک تصاویر На открытых дебатах в Совете Безопасности ООН в Нью-Йорке. Архивное фото
На открытых дебатах в Совете Безопасности ООН в Нью-Йорке. Архивное фото - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 07.04.2023
عضو شوید
بریتانیا به این باور است که ممنوعیت کار زنان در نهادهای سازمان ملل متحد، مساله به رسمیت شناسی حکومت سرپرست افغانستان را دشوار خواهد ساخت.
به گزارش اسپوتنیک، در پی ممنوعیت کار زنان در دفاتر سازمان ملل در افغانستان از سوی طالبان، شواری امنیت سازمان ملل متحد دیروز (پنج‌شنبه) 17 حمل 1402 نشستی را درباره کار زنان در افغانستان، پشت درهای بسته برگزار کرد.
رابرت وود، معاون نماینده امریکا در سازمان ملل متحد در این باره گفت: "ما آشکارا از آخرین دستورالعملی که از سوی طالبان صادر شده است، ناراحت هستیم. ما می‌بینیم که این اقدام طالبان تلاش دیگری است که اساسا برای راندن زنان و دختران افغان از جامعه انجام می‌شود. بنابراین، امید ما این است که در این مقطع، شورای واحدی داشته باشیم تا در این مورد صحبت کند. زیرا ما فکر می‌کنیم که این چیزی است که به آن زمان نیاز است."
واسیلی نبنزیا، نماینده دایمی روسیه در سازمان ملل متحد، نیز در نشست شورای امنیت چنین گفت: "جلسه نشست شورای امنیت در مورد افغانستان، درباره به رسمیت شناختن طالبان نیست، بلکه بحث در مورد وضعیت افغانستان از جنبه‌های مختلف است و تنها به وضعیت زنان محدود نمی‌شود، بلکه مسایلی مانند قاچاق مواد مخدر، هراس‌افگنی، کمک‌های بشردوستانه، مسدود شدن سرمایه‌های افغانستان از مجموعه مسایل پیچیده‌ای است که وضعیت افغانستان را با بیش از ۳۷ میلیون جمعیت آن نشان می‌دهد و این افراد از همه این عوامل رنج می‌برند."
با این حال، بریتانیا به این باور است که ممنوعیت کار زنان در نهادهای سازمان ملل متحد، مساله به رسمیت شناسی حکومت سرپرست افغانستان را دشوار خواهد ساخت.
باربارا وودوارد، نماینده همیشگی بریتانیا در سازمان ملل متحد، گفت: "فکر می‌‌کنم که به رسمیت شناختن طالبان به‌ عنوان یک حکومت در سراسر افغانستان بسیار سخت خواهد بود. آنان زنان را بطور‌ کلی از جامعه حذف می‌‌کنند و این اقدام آنان یک گام قابل قبول اولیه برای به رسمیت شناختن آنان نیست. اما می‌دانم که مساله به رسمیت شناختن برای طالبان مهم است."
سید جواد سجادی، استاد دانشگاه، گفت: "سیاست‌های سازمان ملل و جامعه جهانی در قبال طالبان تا کنون سیاست صبر و شکیبایی و توامی با مشوقات بوده و اعمال فشار لازم برطالبان صورت نگرفته است."
ثریا پیکان، فعال عرصه حقوق بانوان، گفت: "حکومت سرپرست یکبار دیگر در انزوا قرار می‌گیرد و شرایطی را که برای جهانیان دارد عملی نخواهد شد به این نسبت تلاش این باشد که از طریق مذاکره، مفاهمه به تفاهم برسند."
پیش از این، سخنگوی سازمان ملل متحد گفته است که مقام‌های یوناما، دستور شفاهی از سوی طالبان درباره ممنوعیت کار کارمندان زن در نهادهای این سازمان دریافت کرده‌اند.
اما سخنگوی طالبان در واکنش به این موضوع تاکید کرده که این مسئله تنها در ولایت ننگرهار به علت برخی از مشکلات به میان آمده است.
Эмблема ООН - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 05.04.2023
زنان از کار در دفاتر سازمان ملل در افغانستان منع شدند
نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала