https://sputnik.af/20220607/بلومبرگ-تحریم-ها-علیه-روسیه-به-کل-جهان-آسیب-می-زند-10493686.html
بلومبرگ: تحریم ها علیه روسیه به کل جهان آسیب می زند
بلومبرگ: تحریم ها علیه روسیه به کل جهان آسیب می زند
نشریهآی آمریکایی بلومبرگ در گزارشی نوشت: تحریم ها علیه روسیه بی اثر بود، اما اعمال آنها قحطی جهانی را برانگیخت. 07.06.2022, اسپوتنیک افغانستان
2022-06-07T10:13+0430
2022-06-07T10:13+0430
2022-06-07T10:13+0430
جهان
/html/head/meta[@name='og:title']/@content
/html/head/meta[@name='og:description']/@content
https://cdn1.img.sputnik.af/img/296/09/2960949_0:161:3071:1888_1920x0_80_0_0_9a5f550279a21436be305c4d26e5711d.jpg
به گزارش اسپوتنیک، تحلیلگر پانکاج میشرا، در مقاله ای برای نشریهِ آمریکایی بلومبرگ مینویسد: تحریم های غرب علیه روسیه ناکارآمد بود، اما باعث برانگیختن قحطی جهانی شد.وی ابراز عقیده نموده که ایالات متحده آمریکاو متحدانش بدون در نظر گرفتن عواقب تحریم ها برای سایر کشورها، اقدامات محدودکننده ای را علیه مسکو اعمال کردند.میشرا گفت: "مسلماً، گامهای غیرسیستماتیک، که عمدتاً مبتنی بر منفعت شخصی است، همیشه محکوم به شکست بودهاند.نویسنده این مقاله معتقد است که غرب با کمک تحریم ها نتوانست روسیه را تحت فشار قرار دهد.این روزنامهنگار موضع خود را توضیح داد: تحریمها که حتی در برابر رژیمهای ضعیفی مانند کوبا نیز ناکارآمد بود، همانطور که انتظار میرفت نتوانست رهبر روسیه را نیزمتوقف کند، در عین حال میلیاردها نفر را در سراسر جهان در معرض تورم و گرسنگی قرار داد.سازمان ملل بارها دلیل بحران غذایی را به کمبود غلات مرتبط دانسته و غرب روسیه را به مقابله با عرضه غلات اوکراین به بازارهای جهانی متهم میکند، در حالی که مسکو قاطعانه چنین اتهاماتی را رد میکند.پیشتر ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در اظهاراتی بیان داشت که هیچ مشکلی در صادرات غلات از اوکراین وجود ندارد. علاوه بر این، رئیس جمهور روسیه، ادعاهایی مبنی بر اینکه مسکو از حمل و نقل مواد غذایی جلوگیری می کند را بلوف خواند. رئیس دولت روسیه از کییف خواست تا بنادر را برای عبور امن کشتی ها پاکسازی کند.پوتین همچنین خاطرنشان کرد که می توان غلات را در امتداد رود دانوب از طریق رومانی، مجارستان و لهستان صادر کرد. او توضیح داد که ارزان ترین راه از طریق بلاروس است، اما برای این کار باید تحریم ها را لغو کرد.پیشتر، "دیمیتری پسکوف" سخنگوی ریاستجمهوری روسیه گفت غرب فقط باید خودش را مقصر بحران غذایی در جهان بداند که ناشی از مشکلاتی است که عرضه غلات اوکراین را به بازارهای جهانی با دشواری مواجه کرده است.گفتنی است در 24 فبروری، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، در یک سخنرانی تلویزیونی، آغاز عملیات نظامی ویژه برای دفاع از جمهوری های دونباس را که در اوایل همان هفته رسماً به رسمیت شناخته شده بود، اعلام کرد. رئیس جمهور روسیه از نیروهای اوکراینی خواست سلاحهای خود را زمین بگذارند و به خانههای خود بروند.از آن زمان کشورهای غربی فشار تحریمها بر روسیه را افزایش دادهاند و تعدادی از بانک های روسیه را تحریم کرده و تعدادی از مقامات ارشد روسیه را در لیست سیاه قرار دادهاند و دارایی های آنها را در خارج از کشور مسدود کردهاند.مسکو به صراحت اعلام کرده است که هیچ طرح اشغالگری ندارد و هدف این عملیات حفاظت از غیرنظامیان دونباس در برابر نسل کشی و غیر نظامی کردن و نازی زدایی در اوکراین است.
اسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
خبرها
da_DA
اسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
https://cdn1.img.sputnik.af/img/296/09/2960949_170:0:2901:2048_1920x0_80_0_0_15b14372a4191bb4c261bb6ca7bafab5.jpgاسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
جهان
بلومبرگ: تحریم ها علیه روسیه به کل جهان آسیب می زند
نشریهآی آمریکایی بلومبرگ در گزارشی نوشت: تحریم ها علیه روسیه بی اثر بود، اما اعمال آنها قحطی جهانی را برانگیخت.
به گزارش اسپوتنیک، تحلیلگر پانکاج میشرا، در مقاله ای برای نشریهِ آمریکایی بلومبرگ مینویسد: تحریم های غرب علیه روسیه ناکارآمد بود، اما باعث برانگیختن قحطی جهانی شد.
وی ابراز عقیده نموده که ایالات متحده آمریکاو متحدانش بدون در نظر گرفتن عواقب تحریم ها برای سایر کشورها، اقدامات محدودکننده ای را علیه مسکو اعمال کردند.
میشرا گفت: "مسلماً، گامهای غیرسیستماتیک، که عمدتاً مبتنی بر منفعت شخصی است، همیشه محکوم به شکست بودهاند.
نویسنده این مقاله معتقد است که غرب با کمک تحریم ها نتوانست روسیه را تحت فشار قرار دهد.
این روزنامهنگار موضع خود را توضیح داد: تحریمها که حتی در برابر رژیمهای ضعیفی مانند کوبا نیز ناکارآمد بود، همانطور که انتظار میرفت نتوانست رهبر روسیه را نیزمتوقف کند، در عین حال میلیاردها نفر را در سراسر جهان در معرض تورم و گرسنگی قرار داد.
سازمان ملل بارها دلیل بحران غذایی را به کمبود غلات مرتبط دانسته و غرب روسیه را به مقابله با عرضه غلات اوکراین به بازارهای جهانی متهم میکند، در حالی که مسکو قاطعانه چنین اتهاماتی را رد میکند.
پیشتر ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در اظهاراتی بیان داشت که هیچ مشکلی در صادرات غلات از اوکراین وجود ندارد. علاوه بر این، رئیس جمهور روسیه، ادعاهایی مبنی بر اینکه مسکو از حمل و نقل مواد غذایی جلوگیری می کند را بلوف خواند. رئیس دولت روسیه از کییف خواست تا بنادر را برای عبور امن کشتی ها پاکسازی کند.
پوتین همچنین خاطرنشان کرد که می توان غلات را در امتداد رود دانوب از طریق رومانی، مجارستان و لهستان صادر کرد. او توضیح داد که ارزان ترین راه از طریق بلاروس است، اما برای این کار باید تحریم ها را لغو کرد.
پیشتر، "دیمیتری پسکوف" سخنگوی ریاستجمهوری روسیه گفت غرب فقط باید خودش را مقصر بحران غذایی در جهان بداند که ناشی از مشکلاتی است که عرضه غلات اوکراین را به بازارهای جهانی با دشواری مواجه کرده است.
گفتنی است در 24 فبروری، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، در یک سخنرانی تلویزیونی، آغاز عملیات نظامی ویژه برای دفاع از جمهوری های دونباس را که در اوایل همان هفته رسماً به رسمیت شناخته شده بود، اعلام کرد. رئیس جمهور روسیه از نیروهای اوکراینی خواست سلاحهای خود را زمین بگذارند و به خانههای خود بروند.
از آن زمان کشورهای غربی فشار تحریمها بر روسیه را افزایش دادهاند و تعدادی از بانک های روسیه را تحریم کرده و تعدادی از مقامات ارشد روسیه را در لیست سیاه قرار دادهاند و دارایی های آنها را در خارج از کشور مسدود کردهاند.
مسکو به صراحت اعلام کرده است که هیچ طرح اشغالگری ندارد و هدف این عملیات حفاظت از غیرنظامیان دونباس در برابر نسل کشی و غیر نظامی کردن و نازی زدایی در اوکراین است.