https://sputnik.af/20211224/تاکید-رئیس-جمهور-پوتین-روی-ایجاد-حکومت-فراگیر-در-افغانستان-طالبان-تلاشها-جریان-دارد-8595223.html
تاکید رئیس جمهور پوتین روی ایجاد حکومت فراگیر در افغانستان؛ طالبان: تلاشها جریان دارد
تاکید رئیس جمهور پوتین روی ایجاد حکومت فراگیر در افغانستان؛ طالبان: تلاشها جریان دارد
اسپوتنیک افغانستان
سخنگوی طالبان می گوید که سخنان رئیس جمهور پوتین برای شان قابل درک میباشد. 24.12.2021, اسپوتنیک افغانستان
2021-12-24T19:58+0430
2021-12-24T19:58+0430
2021-12-24T22:19+0430
تحلیل و مقالات
افغانستان
https://cdn1.img.sputnik.af/img/07e5/0b/0c/7363363_0:0:1015:571_1920x0_80_0_0_d53917921321c29166625be03ce47f5f.png
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه روز پنج شنبه (23، دسامبر)، در کنفرانس خبری پایان سال خود به سوال خبرنگار اسپوتنیک در این خصوص اوضاع افغانستان گفت: "من مایلم روابط روسیه و افغانستان به بهترین شکل ممکن توسعه یابد."رئیس جمهوری روسیه همچنان در این صحبت روی، آزاد سازی ذخایر مالی افغانستان، ایجاد حکومت فراگیر و ورود عناصر افراطی از خاک افغانستان به کشورهای آسیای میانه که با روسیه هممرز است، نیز اشاره نمود.آقای پوتین در خصوص به رسمیت شناختن گروه طالبان نیز تاکید کرد که با "جامعه جهانی تصمیم مشترک" خواهد گرفت.ذبیح الله مجاهد، سخنگوی رسمی حکومت سرپرست طالبان به در صبحت با خبرگزاری اسپوتیک گفت که سخنان آقای پوتین در این موارد قابل درک میباشد.او گفت: "آقای مجاهد تاکید دارد که هنوز نیز تلاشها برای ایجاد یک حکومت فراتر و پاسختر جریان دارد تا برای مردم جوابگوتر باشد.او افزود: سخنگوی طالبان می افزاید که افغانستان زمانی می تواند با تمام کشورهای جهان تعامل داشته باشد که جایگاه خود را داشته باشد.او می گوید:سخنگوی طالبان از کشورهای جهان می خواهند این نظام شان به عنوان یک دولت مسئول مطرح باشد، و تلاش دارد تا رابطه همه کشورها به نظام کنونی خوبتر شود.آقای مجاهد از مواضع روسیه در خصوص مردم افغانستان تشکری می کند.او گفت: ذبیح الله مجاهد تاکید دارد که کسانی که در حکومت قبلی کار کرده اند و دست شان در فساد آلوده نیست، آنان در حال حاضر نیز همکار میباشند.او افزود: احمد شاهین، آگاه امور سیاسی در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک روی ایجاد حکومت فراگیر در افغانستان تاکید کرد که دیدگاه جامعه جهانی روی ایجاد چنین دولتی در ا فغانستان واحد است.او گفت:آقای شاهین تاکید دارد که ایالات متحده امریکا و کشورهای اروپایی تاکید شان روی است که دولت فراگیر یک تصویر از حضور اقوام مختلف افغانستان باشد، در حالی که دیدگاه روسیه و چین و کشورهای حوزه شانگهای دیدگاه شان است که نه تنهای از لحاظ قومی باید شماری از نیروهای سیاسی و گرایش های مختلف سیاسی باید حضور داشته باشند.او افزود: "در اینجا یک نوع تفاوت دیدگاه ها وجود دارد، اما این از نظر مذاکرات به یک نقطه مشترک خواهد رسید".قابل ذکر است که با گذشت 4 ماه، جامعه جهانی تاکنون نظام طالبان را به رسمیت نشناخته است.
اسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2021
اسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
da_DA
اسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.sputnik.af/img/07e5/0b/0c/7363363_0:0:805:604_1920x0_80_0_0_ae3cdd287a25c870ce6d30b2dbf99bab.pngاسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
تحلیل و مقالات, افغانستان
تحلیل و مقالات, افغانستان
تاکید رئیس جمهور پوتین روی ایجاد حکومت فراگیر در افغانستان؛ طالبان: تلاشها جریان دارد
19:58 24.12.2021 (بازآوری شدن: 22:19 24.12.2021) سخنگوی طالبان می گوید که سخنان رئیس جمهور پوتین برای شان قابل درک میباشد.
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه روز پنج شنبه (23، دسامبر)، در کنفرانس خبری پایان سال خود به سوال خبرنگار اسپوتنیک در این خصوص اوضاع افغانستان گفت: "من مایلم روابط روسیه و افغانستان به بهترین شکل ممکن توسعه یابد."
رئیس جمهوری روسیه همچنان در این صحبت روی، آزاد سازی ذخایر مالی افغانستان، ایجاد حکومت فراگیر و ورود عناصر افراطی از خاک افغانستان به کشورهای آسیای میانه که با روسیه هممرز است، نیز اشاره نمود.
آقای پوتین در خصوص به رسمیت شناختن گروه طالبان نیز تاکید کرد که با "جامعه جهانی تصمیم مشترک" خواهد گرفت.
ذبیح الله مجاهد، سخنگوی رسمی حکومت سرپرست طالبان به در صبحت با خبرگزاری اسپوتیک گفت که سخنان آقای پوتین در این موارد قابل درک میباشد.
"اول که با اطمینان بدهیم که نظام فراگیر وجود دارد و تلاش هستیم تا نظام فراگیرتر شود، همه اقوام افغانستان در نظام کنونی حضور دارند و نمایندگی می کنند، بخاطر تقویت بیشتر حکومت هنوز سرپرست میباشد".
ذبیح الله مجاهد
سخنگوی رسمی طالبان
آقای مجاهد تاکید دارد که هنوز نیز تلاشها برای ایجاد یک حکومت فراتر و پاسختر جریان دارد تا برای مردم جوابگوتر باشد.
"خواستی را که (رئیس جمهور پوتین) در مورد به رسمیت شناختن کرده اند، بسیار مهم است، همچنان آزادی ذخایر مالی افغانستان نیز همکاری با مردم افغانستان میباشد".
ذبیح الله مجاهد
سخنگوی رسمی طالبان
سخنگوی طالبان می افزاید که افغانستان زمانی می تواند با تمام کشورهای جهان تعامل داشته باشد که جایگاه خود را داشته باشد.
"اگر این که حکومت افغانستان به رسمیت شناخته می شود به معنای این است که این نظام مسئول است در مورد تمام تحولات که در دنیا در معرف است و به کشورها برمیگردد، همچنان امارت اسلامی افغانستان در مقابل تمام کشورها مسئول است و پاسخگو می باشد".
ذبیح الله مجاهد
سخنگوی رسمی طالبان
سخنگوی طالبان از کشورهای جهان می خواهند این نظام شان به عنوان یک دولت مسئول مطرح باشد، و تلاش دارد تا رابطه همه کشورها به نظام کنونی خوبتر شود.
آقای مجاهد از مواضع روسیه در خصوص مردم افغانستان تشکری می کند.
"از موقف مسکو در همکاری با مردم افغانستان که از حقوق اقتصادی و سیاسی شان برخوردار شوند و از حمایت شان متشکر هستیم".
ذبیح الله مجاهد
سخنگوی رسمی طالبان
ذبیح الله مجاهد تاکید دارد که کسانی که در حکومت قبلی کار کرده اند و دست شان در فساد آلوده نیست، آنان در حال حاضر نیز همکار میباشند.
"ما در سطح معین ها از افراد نظام قبلی را داریم، هشتاد درصد از افراد نظام قدیم در این نظام میباشند، فعالیت می کنند و به کشور خود خدمت دارند".
ذبیح الله مجاهد
سخنگوی رسمی طالبان
احمد شاهین، آگاه امور سیاسی در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک روی ایجاد حکومت فراگیر در افغانستان تاکید کرد که دیدگاه جامعه جهانی روی ایجاد چنین دولتی در ا فغانستان واحد است.
"در کلیات دیدگاه جامعه جهانی واحد است، زمانی که وارد جزئیات می شوند در اینجا تفاوت دیدگاه ها مطرح می شود، نه اختلاف".
احمد شاهین
آگاه امور سیاسی افغانستان
آقای شاهین تاکید دارد که ایالات متحده امریکا و کشورهای اروپایی تاکید شان روی است که دولت فراگیر یک تصویر از حضور اقوام مختلف افغانستان باشد، در حالی که دیدگاه روسیه و چین و کشورهای حوزه شانگهای دیدگاه شان است که نه تنهای از لحاظ قومی باید شماری از نیروهای سیاسی و گرایش های مختلف سیاسی باید حضور داشته باشند.
او افزود: "در اینجا یک نوع تفاوت دیدگاه ها وجود دارد، اما این از نظر مذاکرات به یک نقطه مشترک خواهد رسید".
قابل ذکر است که با گذشت 4 ماه، جامعه جهانی تاکنون نظام طالبان را به رسمیت نشناخته است.