مرکل: باید به افغان‌ها کمک کرد

© AP Photo / Geert Vanden Wijngaertآنگلا مرکل
آنگلا مرکل - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 18.10.2021
عضو شوید
آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان گفته است که برای جلوگیری از مهاجرت بیشتر افغان‌ها به کشورهای همسایه و اروپا، باید کمک‌های بشردوستانه به افغانستان فراهم شود
آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان می‌گوید که برای جلوگیری از مهاجرت بیشتر افغان‌ها به کشورهای همسایه و اروپا، باید کمک‌های بشردوستانه به افغانستان فراهم شود.
به گزارش اسپوتنیک، طلوع خبر داده است که مرکل که روز گذشته طی دیدارش با رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه گفت افغان‌ها نباید با مهاجرت از کشور شان شکار قاچاقبران انسان شوند.
 آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 13.10.2021
مرکل: سلطه طالبان نباید مانع کمک به افغانستان شود
مرکل گفت: «من با اردوغان همچنان در باره افغانستان گفت‌وگو کردیم. مردم افغانستان نباید شکار قاچاقبران شوند. ما باید اطمینان یابیم که کمک‌های بشردوستانه به افغانستان فراهم می‌شود.»
در این دیدار، مرکل و اردوغان روی روابط دوجانبه و توافق اتحادیه اروپا و ترکیه برای جلوگیری از مهاجرت‌ها غیرقانونی به اروپا گفت‌وگو کردند.
این در حالی است که سازمان ناظرین جهانی حقوق بشر مقامات ترکی را به ضرب و شتم پناه‌جویان افغان متهم کرده است.
همچنان گفته شده است که سربازان ترکیه برخلاف قوانین جهانی پناه‌جویان افغان را به گونه بی‌رحمانه لت‌وکوب می‌کنند و آنان را به گونه اجباری به ایران می‌فرستند.
در این گزارش آمده است که براثر لت‌وکوب استخوان‌های برخی از پناه‌جویان شکسته است.
مرکل و مکرون - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 10.09.2021
صحبتهای مکرون و مرکل در مورد افغانستان
بلکیس ویل، پژوهشگر ارشد بحران ناظرین جهانی حقوق بشر، گفته است: «کشورهای عضو اتحادیه اروپا نباید ترکیه را یک کشور امن برای پناه‌جویان افغان بدانند و باید اخراج اجباری پناه‌جویان افغانستان از ترکیه متوقف شود و افغانانی که از راه  ترکیه به اتحادیه اروپا می‌روند به مراحل پناهنده‌گی عادلانه دسترسی داشته باشند.»
در این گزارش آمده است که ترکیه گروپ های پنجاه تا سه صد نفری پناه‌جویان افغان را به گونه اجباری به ایران فرستاده که بیشتر این پناه‌جویان از اعضای خانواده‌های شان جدا شده اند.
پیش از این رئیس جمهور ترکیه بارها گفته است که کشورش حاضر به پذیرش پناه‌جویان افغان نیست.
اکنون، ترکیه میزبان بیش از 400 هزار پناه‌جو از افغانستان، عراق و کشورهای دیگر گردیده است.
نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала