به گزارش اسپوتنیک، معید یوسف، مشاور امنیت ملی پاکستان روز چهارشنبه، 11 اگست، دادههای مربوط به ترندز رسانههای اجتماعی ضد پاکستان را که بین سال های 2019 تا 2021 راه اندازی شده است را منتشر کرد.
به گفته وی، اکثر آنها از هند و افغانستان با هدف «اطلاعات هدفمند، عمدی و آگاهانه» علیه پاکستان راه اندازی شده است.
یوسف میگوید که دولت با تجزیه و تحلیل و دادههای «جنگ اطلاعاتی» را که پاکستان با آن روبرو است، روشن خواهد کرد.
وی افزود: روی جمع آوری شواهد بهطور گسترده کار شده است و نتایج آن نشان میدهد که حساب های رسانههای اجتماعی «از افغانستان و هند بارها و بارها به خاطر بدنام کردن پاکستان مورد استفاده قرار میگیرند».
آقای یوسف گفت که اخیراً هشتگ پاکستان را تحریم کنید sanctionpakistan#به صورت آنلاین گسترش یافته است و باید بررسی شود که آیا این ارگانیگ است یا خیر.
Guardians of our land and dignity!#SanctionPakistan pic.twitter.com/UMuOC7moRF
— Samim Arif (@SamimArif) August 10, 2021
در دو روز اخیر، کاربران افغان رسانههای اجتماعی با راه اندازی هشتگ پاکستان را تحریم کنید sanctionpakistan# از ملل متحد و جامعهٔ جهانی خواسته اند تا بر پاکستان به دلیل مداخله در امور افغانستان و حمایت از گروه طالبان، تعزیرات وضع کنند.
If you are Afghan or a friend of Afghanistan, speak up. Use whatever platform you have to support the Afghan call for ending the proxy war. Afghanistan is under attack and needs you the most now.#SanctionPakistan
— Habib Khan (@HabibKhanT) August 9, 2021
این هشتگ تنها در فیسبوک بیش از 500 هزار بار نشر شده است و شمار زیاد افغانها به شمول کارمندان ارشد حکومت و قانونگذاران افغان آن را در شبکههای اجتماعی کار گرفته اند.
کاربران افغان حتا در زیر پستهای مقامهای ارشد امریکایی به شمول صفحۀ فیسبوک و توییتر جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحدۀ امریکا این هشتگ را کار گرفته اند.
حکومت افغانستان همواره پاکستان را به حمایت، تجهیز و تمویل طالبان و سایر گروههایی متهم میکند که در افغانستان دست به حملات دهشت افگنی میزنند.
غلام محمد اسحاقزی، نمایندهٔ دایمی افغانستان در ملل متحد، در نشست شورای امنیت آن سازمان پیرامون وضعیت افغانستان گفت که هزاران جنگجو از خاک پاکستان وارد افغانستان شده و در مقابل نیروهای امنیتی افغان میجنگند.
مشاور امنیت ملی پاکستان از افغانستان خواست تا شواهد و مدارک خویش را برای اثبات این ادعا ارایه کند.