به گزارش اسپوتنیک، فیض محمد زلاند، یکی از استادان دانشگاه گفت: «قرار است در سفر این هیات روی مذاکرات بینالافغانی و تسهیل آن بحث شود».
منابع میگویند که تا کنون این سفر دو بار به تاخیر افتاده است اما با این همه، قرار است که این هیات شش نفری برای تسهیل مذاکرات، آتشبس و اطمینان یافتن از نیت طالبان برای آغاز مذاکرات جدی صلح، با نمایندهگان این گروه، گفتوگو نمایند.
نصرالله ستانکزی، یکی دیگر از استادان دانشگاه اظهار داشت: «هر تلاشی که برای صلح انجام میشود، مهم است. این چهره های محترم سیاسی حتمن رفتن شان اثر گذار خواهد بود؛ اما مهم این است که چگونه اعتماد دوحه و کابل را به دست آورند».
در همین حال، شاه محمود قریشی، وزیر امور خارجه پاکستان گفته است که این کشور به هیچ صورت طرفدار حاکم شدن طالبان از راه نظامی بر افغانستان نیست.
او در دیداری با عبدالله عبدالله رئیس شورای عالی مصالحه ملی تاکید کرده است که پاکستان طرفدار حل سیاسی قضیه افغانستان از طریق گفتوگو است و این کشور آماده است که افغانستان را در رسیدن به صلح کمک نماید.
عبدالله عبدالله، رئیس شورای عالی مصالحه ملی پیش از این از طالبان خواسته است که هر چه زودتر با حسن نیت مذاکرات را با جمهوری اسلامی افغانستان آغاز نمایند و به خشونت ها در کشور پایان دهند.
هیات شش نفری جمهوری اسلامی افغانستان در حالی به دوحه می رود که روند کند مذاکرات صلح و افزایش بی پیشینه جنگ وخشونت ها در کشور، مردم را سخت نگران ساخته است.