وی ادامه داد: هفته گذشته به ابتکار شرکت موشک و فضایی متحد، جلسه گسترده ای که در آن بیش از ۲۰ متخصص برجسته روسی در زمینه انکولوژی (سرطانشناسی) شرکت کردند که با حضور دانشمندان و طراحان-متخصصان در زمینه فناوری مایکروویو برگزار شد که در آن ظاهر دستگاه برای تخریب موضعی تومورهای بدخیم امیدوار کننده مشخص شد.
فرض بر این است، که دستگاه با استفاده از تابش مایکروویو یا فرکانس رادیویی برای مدت کوتاهی قادر به گرم کردن و از بین بردن بافت تومور خواهد بود.
دیوایف افزود: تابش از طریق اعمال کننده سوزن اتفاق می افتد که بسته به هدف آنها می تواند اصلاحات مختلفی داشته باشد. یک سیستم ناوبری جراحی و سونوگرافی برای دقت در هدف گیری استفاده می شود. پیش بینی می شود دستگاه داخلی ارزان تر از همتایان خارجی باشد.
شرکت کنندگان در این پروژه قصد دارند اولین نمونه اولیه این دستگاه را در سال ۲۰۲۱ ایجاد کنند و در سال ۲۰۲۲ وارد تولید انبوه شوند.
شریک اصلی این پروژه مرکز علمی و تولید اتوماسیون و ابزار دقیق به نام آکادمیک پیلیوگین است.
مزایای فرسایش
در این نشست کارشناسان تأکید کردند، که انواع گوناگونی از فرسایش حرارتی همراه با درمان دارویی، به بیمار اجازه می دهد که ذخایر داخلی بدن را نگهداری کند تا در برابر انتشار تومورهای بدخیم مقاومت کند و به سرعت بهبودی زودتر شود و عملاً درمان غیر ثابت انجام شود.
افزون بر این، مطالعات نشان داده اند که بقای بیمار پس از فرسایش فرکانس رادیویی با بکارگیری از چهار الکترود بی تماس (به اصطلاح فناوری NO-TOUCH) می تواند بیش از ۹۰ درصد طی یک دوره ۵ ساله باشد.