به گزارش اسپوتنیک، گروهی از پزشکان و پژوهشگران مرکز سلولهای بنیادین در ابوظبی این روش درمانی را کشف کرده و در آن اقدام به استخراج سلولهای بنیادین از خون بیمار کرده و پس از فعالسازی مجدد آنها، این سلولها را دوباره به خود بیمار وارد میکنند.
تا کنون این روش درمانی روی 73 بیمار COVID-19 در امارات آزمایش شده و بهبودی آنها را در پی داشته است. آزمایش کرونای این بیماران پس از مورد درمان قرار گرفتن به این روش، منفی اعلام شد. سلولهای بنیادین از طریق ذرات ریز مهمانند و از طریق تنفس وارد ریه بیمار شدند.
در این روش درمانی ریه سلولهای خود را بازسازی و روش واکنش ایمنی خود را تعدیل میکند تا واکنش کمتری به کووید 19 داده و سلولهای سالم ریه تخریب نشوند.
روش درمانی کشف شده توسط دانشمندان اماراتی تجربههای بالینی خود را با موفقیت به پایان برده و این نشانه موفقیت این روش است. هیچ یک از بیمارانی که به این روش درمان شدهاند، دچار عوارض جانبی نشده و تداخلی با روشهای درمانی سنتی برای کرونا نیز تا کنون گزارش نشده است. بررسی و مطالعه این تاثیر روش درمانی برای اثبات نتایج مثبت آن تا دو هفته دیگر ادامه مییابد.
این روش درمانی در کنار روشهای درمانی سنتی کرونا صورت میگیرد به این معنا که این یک درمانی کمکی است و جایگزین درمانهای سنتی کرونا نیست.
مرکز سلولهای بنیادین در ابوظبی (ADSCC) یک مرکز پزشکی در ابوظبی است که به پژوهش و مطالعه داروها و روشهای درمانی ابتکاری و تحقیقات پیشرفته روی سلولهای بنیادین میپردازد.
سازمان بهداشت جهانی در 11 ماه مارچ از شیوع بیماری جدید COVID-19 ناشی از ویروس همه گیر کرونا خبر داد. براساس آخرین اطلاعات این سازمان، تا کنون بیش از 3 میلیون و 500 هزار مورد ابتلا به این بیماری در جهان ثبت شده و حدود 240 هزار نفر نیزجان باخته اند.