آشکار شدن شکاف نژادی در امریکا در دوره گسترش ویروس کرونا

© REUTERS / Brendan McDermidآشکار شدن شکاف نژادی در امریکا در دوره گسترش ویروس کرونا
آشکار شدن شکاف نژادی در امریکا در دوره گسترش ویروس کرونا - اسپوتنیک افغانستان
عضو شوید
گسترش ویروس کرونا در امریکا شکاف نژادی و رفتارهای نژادپرستانه در این کشور را آشکار ساخت.
ترامپ: ویروس کرونا در امریکا به بالاترین اوج رسیده است - اسپوتنیک افغانستان
ترامپ: ویروس کرونا در امریکا به بالاترین اوج رسیده است

به گزارش اسپوتنیک به نقل از فارس، روزنامه امریکایی واشنگتن‌پست در سرمقاله خود به رفتارهای تبعیض‌آمیز دولت ترامپ در بحبوحه گسترش ویروس کرونا اشاره کرد و نوشت، علیرغم آنکه کروناویروس تفاوتی بین نژادهای مختلف قائل نیست اما امریکا رفتارهای نژادپرستانه دارد.

در مقدمه این گزارش آمده است، تا جایی که می‌دانیم ویروس جدید کرونا تبعیضی بین نژادها قائل نیست اما امریکا رفتارهای تبعیض آمیزی دارد و آمار و ارقامی که تاکنون منتشر شده نشان می‌دهد، سیاهپوستان به یک میزان نامتناسب در ایالات متحده امریکا بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست می‌دهند.

این گزارش به آمار و ارقام منتشر شده اشاره کرد و نوشت، آمار و ارقامی که در هفته‌های اخیر از شهرها، مناطق و ایالات منتشر شده، نگران کننده است، ۳۰ درصد از جمعیت شیکاگو سیاهپوست هستند اما ۷۰ درصد از افرادی که در این شهر بر اثر کرونا جان خود را از دست داده‌اند، سیاهپوست می‌باشند.

بر اساس این گزارش، اوضاع در منطقه «میلواکی» بدتر از شیکاگو است: سیاهپوستان، ۲۶ درصد از جمعیت این منطقه را تشکیل می‌دهند اما ۷۳ درصد از تلفات ناشی از ابتلا به کرونا مربوط به سیاهپوستان می‌شود.

نسبت جمعیت سیاهپوستان به شمار تلفات مبتلا به کرونا در «میشیگان» نیز  ۱۴ درصد به ۴۱ درصد است و در لوئیزیانا نسبت این آمار ۳۲ به ۷۰ درصد است و در مریلند نیز علیرغم آنکه ۳۰ درصد از جمعیت را سیاهپوستان تشکیل می‌دهند، ۴۰ درصد از آمار و ارقام مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا به سیاهپوستان مربوط می‌شود.

این گزارش سپس با اشاره به این موارد ادامه داد که هنوز آمار و ارقام فدرال را در این زمینه نمی‌دانیم زیرا هیچ آمار و ارقامی در این خصوص ارائه نداده است و علیرغم آنکه مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری فدرال معمولاً باید مکان، سن و نژاد آنهایی که از این ویروس متضرر شده‌اند را دنبال کرده و مورد پیگیری قرار دهد اما در حال حاضر و در برهه کنونی هیچ آماری در این خصوص ارائه نکرده است.

برخی از اعضای کنگره با ارسال نامه‌ای به «الکس آزر» وزیر خدمات درمانی و انسانی امریکا از او خواستند که این رویه کنونی را تغییر دهد و آماری در خصوص مکان، نژاد و سن مبتلایان و قربانیان کرونا ارائه دهد زیرا این آمار و ارقام برای فهم آنچه که در برخی از حساس‌ترین جوامع امریکا در حال رخ دادن است،‌ ضروری است.

این گزارش ادامه داد، که احتمالاً شکاف نژادی در انجام آزمایشات و درمان وجود داشته باشد و حتی ممکن است نابرابری‌های موجود، تأثیر بحران کرونا در امریکا را نابرابر جلوه داده باشد. سیاهپوستان به طور قطع از چاقی بیمارگونه، دیابت، آسم و فشارخون رنج می‌برند که تمامی این بیماری‌ها شرایط را برای مبتلایان به کرونا وخیم‌تر می‌کند.

واشنگتن‌پست سپس با اشاره به شرایط نامساعد برای سیاهپوستان توضیح داد، که واقعیت موجود در خصوص سیاهپوستان امریکا یک مسئله تصادفی نیست بلکه نتیجه شرایط اقتصادی و محیطی است که در تاریخ طولانی رفتارهای تبعیض‌آمیز امریکا به سیاهپوستان تحمیل شده است.

این گزارش در تحلیل شرایط نامناسب سیاهپوستان در امریکا نوشت شرایطی چون محرومیت سیاهپوستان از داشتن مسکن استاندارد، فقدان دسترسی آنها به خدمات پزشکی، فقدان دسترسی و نزدیکی آنها به فروشگاههای مواد غذایی نیز موجب شده که ابتلا به بیماری کروناویروس به وضعیت کنونی که امروز با آن مواجه هستیم تبدیل شود.

سیاهپوستان معمولاً در مقایسه با سفیدپوستان بیشتر در مشاغل خدماتی چون رانندگی اتوبوس و فعالیت‌های مراقبتی مشغول هستند و همین امر آنها را در مقایسه با افرادی که امکان دورکاری برایشان فراهم است، در معرض خطر بیشتری قرار می‌دهد.

طبق این گزارش، مهاجران غیرقانونی نیز که اغلب در حاشیه‌های شهرها زندگی می‌کنند به دلیل عدم دسترسی مناسب به آزمایش کرونا و درمان بیشتر در معرض خطر قرار دارند.

دکتر «آنتونی فائوچی» مدیر مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی نیز هفته گذشته اعتراف کرد که کووید-19 بیشتر اقلیت‌ها را تحت تأثیر قرار داده است و تصریح کرد: «در حال حاضر کاری جز ارائه بهترین خدمات درمانی ممکن به آنها نمی‌توان انجام داد. ارائه بهترین خدمات درمانی امری اساسی و ضروری است».

بر اساس جدیدترین آمار و ارقام منتشر شده تا روز گذشته (جمعه)، یک میلیون و ۷۱۰ هزار و ۳۳۸ نفر از مردم جهان به کروناویروس آلوده شدند و ۱۰۳ هزار و ۵۱۲ نفر نیز جان خود را از دست دادند.

ایالات متحده امریکا همچنان با ۵۰۳ هزار و ۱۷۷ مورد ابتلا و ۱۸ هزار و ۷۶۱ مورد فوتی بالاترین آمار و ارقام مبتلایان به ویروس ناشناخته «کووید-۱۹» را دارد.

نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала