به گزارش اسپوتنیک به نقل از دیلیمیل، شفاخانههای کشور سویدن از دارو های که روسیه و امریکا برای درمان بیمارهای کرونایی استفاده میکرد، خودداری کرده است. شفاخانههای این کشور به دلیل عوارض جانبی استفاده از داروی کلروکین را به بیمارهای کرونایی متوقف کرده است.
این صمیم پس از شکایت چندین بیمار گرفته شده است که در آن این بیمارها از دست دادن جزئی بینایی و میگرن شکایت داشتند.
همچنان اشاره شده است که در برخی از افراد، مصرف قرصهای کلروکین میتواند باعث مشکلات قلبی و حتی حمله قلبی شود.
داکتران در اروپا، امریکا و چین مجوز آزمایش دارو را در بیماران با بیماری جدی دریافت کردند، اما بریتانیا میگوید که از کروکین تا زمان تکمیل آزمایشات بالینی نباید استفاده شود.
آنتونی گوردون، متخصص بیهوشی و مراقبتهای ویژه در امپریال کالج لندن گفت که هنوز هیچ مدرک قانع کنندهای مبنی بر کمک این دارو (کلروکین) در درمان ویروس کرونا وجود ندارد.
اولین تصمیم برای استفاده از داروی ضد مالاریا (کلروکین) در مبارزه با کووید- 19 پس از انجام تحقیقات در چین گرفته شد.
در اوایل ماه مارچ، سازمان جهانی صحت، استفاده از کلروکین برای درمان کووید- 19 را کشنده خواند. دانیل بروکس، مدیر مرکز طبی در شهر فینیکس مرکز آریزونا گفت: ما درک میکنیم که مردم در تلاشند تا روزهای جدیدی را برای پیشگیری یا درمان عفونت پیدا کنند، اما خود درمانی این مشکل را برطرف نمیکند.
سازمان جهانی صحت در تاریخ 11 مارچ اعلام کرد که ویروس کرونا به یک بیماری همهگیر به سطح جهان تبدیل شده است به اساس داده، در سراسر جهان بیش از یک و نیم میلیون نفر به کووید- 19 مبتلا شده اند و کرونا جان بیش از 88 هزار نفر را گرفته است و همچنان بیش از 330 هزار نفر درمان شده اند.