به گزارش اسپوتنیک، رسانه های آمریکایی روز گذشته گزارش دادند که محققان آمریکایی برای اولین بار واکسنی را که ادعا میشود واکسن مؤثری برای پیشگیری از ابتلا به بیماری COVID-19(بیماری ناشی از ویروس کرونا) است، روی یک فرد داوطلب آزمایش کردهاند.
دانشمندان مؤسسه تحقیقاتی Kaiser Permanente در ایالت واشنگتن روز دوشنبه واکسنی را که در زمانی کوتاه برای پیشگیری از ابتلا به ویروس COVID-19 تولید کردهاند را به بازوی یک خانم داوطلب 43 ساله تزریق کردند.
محققان در این تست، بخشی از کد ژنتیکی ویروس که مسئول ساخت پروتئینی در سطح ویروس است را تولید و وارد بدن یک انسان کردند. داوطلبان دریافت واکسن در معرض خطر ابتلا به کرونا نیستند زیرا در این آزمایش، خود کروناویروس وارد بدن آنها نشده است.
全球支一第冠状病毒疫苗在美国开始测试。为了全人类,今天第一个健康的志愿者、自来美国灾重地区西雅图的Jennifer Haller45岁,二个孩子的母亲,在华盛顿州Kaiser Permanente Washington Health Research接受了冠状病毒疫苗注射。疫苗来自NIH和Moderna Inc.制药公司@USA美国那些事儿 pic.twitter.com/v8JFZn07Zo
— william woo (@williamwoo7) March 17, 2020
رئیس تیم تحقیقاتی مؤسسه Kaiser Permanente در خصوص آزمایش این واکسن بر روی یک فرد سالم برای اولین بار گفت: «همه میخواهند در این شرایط اضطراری، هر کاری از دستشان برمیآید، انجام دهند».
براساس گزارشات تعداد دیگری نیز برای مورد آزمایش قرار گرفتن با این واکسن جدید داوطلب شدهاند که قرار است ظرف یک ماه آینده واکسن جدید به 45 نفر از آنها تزریق شود.
اواخر سال 2019 شیوع ویروس کرونا از شهر ووهان چین آغاز شد و هنوز درمان قطعی برای آن پیدا نشده است.
ویروس کرونا بر اساس آمارهای جهانی، تا کنون، در158 کشور جهان مورد شناسایی قرار گرفته است. شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان، تا کنون به 173هزار 159نفر رسیده و بیش از 6 هزار نفر نیز در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
در اروپا کشور ایتالیا با 24هزار و 747 مورد ابتلا و بیش از هزار مورد جان باخته، در مقام دوم جهانی پس از کشور چین قرار گرفته است.