به گزارش اسپوتنیک به نقل از Human Mapping، ترس و کابوس در خواب به مقابله با استرس در زندگی واقعی کمک می کند. این نتیجه گیری با توجه به تحقیقات دانشمندان دانشگاه ژنو انجام شده است.
در این تحقیق 18 نفربه صورت داوطلب شرکت نمودند. دانشمندان فعالیت مغز افراد داوطلب را در هنگام خواب مشاهده کردند و دریافتند که وقتی داوطلبان کابوس می دیدند، بخش کورتکس اینسولار (چین خوردگی های نیمکره مغز) و گوروس کینگولای مغز که مسئول استرس هستند، فعال می شوند.
پیش از این دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا در برکلی دریافتند که نداشتن خواب عمیق (کند) باعث می شود فرد در برابر استرس آسیب پذیر باشد و این امر اضطراب را افزایش می دهد.
یک خواب سالم از دو مرحله متناوب در طول شب تشکیل شده است - سریع (مرحله حرکت سریع چشم) و کند. در صورت خواب هشت ساعته ، مرحله خواب آرام حدود 80-90 دقیقه طول می کشد که بسیاری این مرحله را به خوبی نمی گذرانند.
پیش از این در خبرها آمده بود که اگرچه خواب برای بدن مفید است و نیاز اساسی بدن محسوب می شود اما ثروتمندان ۸ ساعت در شبانه روز را به خوابیدن اختصاص نمی دهند. انها کمتر می خوابند، زیرا 8 ساعت خواب در روز به معنی یک سوم از عمر انسان است.