مخالفت ارگ با وزارت خارجه برسر سفر طالبان به پاکستان

© Sputnik / PMدیگاه مخالف ارگ و وزارت خارجه در مورد سفر طالبان به پاکستان
دیگاه مخالف ارگ و وزارت خارجه در مورد سفر طالبان به پاکستان - اسپوتنیک افغانستان
عضو شوید
ارگ ریاست جمهوری و وزارت امور خارجه کشور در مورد سفر هیئت طالبان به اسلام‌آباد، در تقابل با یکدیگر قرار گرفته و دیدگاه‌های متفاوتی نسبت به آن دارند.

به گزارش اسپوتنیک، پس از سفر هفته گذشته یک هیئت از گروه طالبان که در رأس آن ملا عبدالغنی برادر، رییس دفتر سیاسی این گروه در قطر قرار دارد، به اسلام‌آباد سفر و دیدار آنها با مقام‌های پاکستانی، ارگ ریاست جمهوری و، وزارت امور خارجه افغانستان دیدگاه های مخالفی را در این خصوص ابراز داشتند. 

صدیق صدیقی سخنگوی ارگ ریاست جمهوری، اخیرا در یک نشست خبری در کابل از دیدار مقام‌های پاکستانی با نمایندگان طالبان در اسلام‌آباد انتقاد کرده و آن را خلاف تمام اصول روابط میان کشورها خواند.

اما صبغت‌الله احمدی، سخنگوی وزارت امور خارجه، روز گذشته، جمعه (12 میزان) در یک مصاحبه تلویزیونی گفت که این بار پاکستان برای آغاز گفتگوهای صلح می‌کوشد از همین‌رو وزارت خارجۀ افغانستان از میزبانی این کشور از طالبان استقبال می‌کند. سخنگوی وزارت امور خارجه گفت از پاکستان برای زمینه‌سازی گفت‌وگوها با طالبان استقبال می‌کند.

شکست امریکا در افغانستان آسیای مرکزی را به بی ثباتی تهدید میکند - اسپوتنیک افغانستان
میزبانی پاکستان از نمایندگان طالبان و امریکا / آیا مذاکرات ازسرگفته خواهد شد؟

آقای احمدی بیان داشت:"صلح از اولویت‌هاست، صلح نیاز مردم افغانستان است و ما باید یک روزی به صلج برسیم. طبیعتأ از تلاش هر کشور استقبال می‌کنیم. امیدوار هستیم پاکستانی‌ها بخاطر کشانیدن طالبان به میز مذاکره این بار با دولت افغانستان رو راست و عملی کار بکند."

این دو دیدگاه متضاد، تقابل مستقل ارگ ریاست جمهوری و وزارت امور خارجه در مورد سفر هیئت طالبان به اسلام‌آباد را نشان می‌دهد.

اما صبح امروز شنبه؛ صدیق صدیقی در صفحه تویترش نوشت:" پالیسی حکومت در مورد صلح از سوی ارگ ریاست جمهوری اعلام شده و استقبال سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر هیات طالبان به پاکستان نظر شخصی او می‌باشد و پالیسی حکومت را بازتاب نمی‌دهد."

این در حالی است که وزارت امور خارجه و ارگ ریاست جمهوری همواره بر اولویت صلح در کشور تاکید کرده‌اند و حال دیده می‌شود که این دو نهاد مهم حکومتی در مورد مسایل  مربوط به صلح اختلاف دیدگاه شدیدی دارند و این امر نگرانی‌های جدی را به میان آورده است.

دیده شود که تقابل دیدگاه ارگ ریاست جمهوری و وزارت امور خارجه در مورد سفر هیئت طالبان به اسلام‌آباد که به مسایل صلح افغانستان ارتباط می‌گیرد به کجا کشانیده می‌شود.

نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала