به گزارش اسپوتنیک به نقل از شبکه 1، وزارت صحت عامه گفته است که امسال رقم مبتلایان به بیماریهای تنفسی از بابت هوای آلودهی پایتخت افزایش یافته است. مسوولان بیمارستان صحت طفل هم میگویند روزانه از میان حدود ۶۰۰ بیماری که به این مرکز صحی میروند، نیمی از آنان بیماریهای تنفسی دارند.
تا آنجا که آلودگی هوای کابل سبب شده تا این شهر عنوان آلودهترین شهر در جهان را کسب کند. تنها این مشکل نیست. آلودگی هوای کابل بیماریهای تنفسی را نیز به گونهی سرسامآوری افزایش داده است؛ آنچه که نگرانی جدی وزارت صحت عامه کشور را برانگیخته است.
وحید مجروج سخنگوی وزارت صحت عامه می گوید که روزانه دهها بیمار از بابت هوای آلوده کابل به این بیمارستان میآیند و بیشتر بیماران هم کودکان هستند.
در بخش اضطراری بیمارستان صحت طفل، ازمیان ده بیمار در این اتاق، پنج تن آنان به دلیل آلودگی هوا بستر شدهاند و وضعیتشان هم وخیم توصیف میشود.
در آماری کلیتر ازمیان ۶۰۰ مراجعه کننده به این بیمارستان، ۴۵ درصد آنان مشکلهای تنفسی دارند.
به گفته داکتران، دلیل اصلیاش هم آلودگی هوا و استفاده از مواد سوخت غیرمعیاری در شهراست.
برخی از باشندگان کابل انتقاد میکنند که حکومت و به ویژه اداره ملی حفاظت محیط زیست هیچ گونه اقدامی برای کاهش این بحران نکرده است.
هرچند تلاش کردیم دیدگاه اداره ملی حفاظت محیظ زیست را داشته باشیم، اما موفق نشدیم.
با این حال آنچه نگران کننده است این که اگر این روند همچنان ادامه یابد، بخش بزرگی از مردم با مشکلهای بهداشتی و بیماریهای جدی روبه رو خواهند شد.