طوری که آشکار است قرن بیست و یکم، در حقیقت حرکت از جامعه صنعتی به جامعه اطلاعاتی است. هر جامعه ای که دارای اطلاعات بیشتری باشد، پیشرفت برای آن جامعه متصور خواهد بود. در این جاست که اطلاعات، دانش و آگاهی، اساسی ترین دارایی انسان ها، ملت ها و جوامع به شمار می رود. اطلاعات، یک کالای راهبردی و استراتژیک محسوب گشته و از شاخص های اصلی توسعه یافتگی در میان ملت ها و جوامع است. مهم ترین معیار برای سنجش توسعه یافتگی یک کشور میزان اهمیت و اعتباری است که زنان در آن کشور دارا هستند.
راديو «برین» اولین رادیوی ویژه بانوان از رسانه هاى فعال ولايت پروان است. اين راديو یک ماه پیش توسط بانوی فرهیخته، شجاع، وطن و مردم دوست محترمه روشنا خالد تاسيس و به نشرات آغاز نموده است.
خانم روشنا خالد، بنیان گذار و رییس رادیوی ویژه بانوان (برین) در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار «سپوتنیک» فهیم فیروز در مورد ایجاد و اهداف این رادیو سخن گفت:
روشنا خالد تاکید نموده است که رادیو «برین» می تواند نقش مهمی در میان خواستههای زنان، فرهنگ سازی و زمینه سازی برای تحقق آنها داشته باشد چراکه جامعه زنان کشور را طیف متنوعی از زنان روستایی و عشایری گرفته تا زنان شهری، زنان بی سواد و کم سواد تا تحصیل کرده و زنان مرفه شامل می شود.
شکی نیست که موفقیت هر کاری نیاز به صلح و ثبات و امنیت دارد. متاسفانه وضعیت کنونی امنیتی در داخل کشور افغانستان روز بروز پیچیده تر می شود و خانم های افغانی که مشغول به کار رادیوی «برین» هستند از این ناامنی بسیار نگران هستند. خانم روشنا خالد در خصوص نگرانی ها و خواستارهای شان از مقامات و نهادهای دولتی چنین گفت: