به گزارش اسپوتنیک به نقل از طلوع نیوز، شماری از باشندهگان پایتخت با درنظرداشت احتکار و انحصاردر بازارها، حکومت را به بیپروایی در این بخش متهم میسازد.
آنان میگویند که ناداری و بی سوادی علتهایاند که شماری زیادی از مردم از گوشتهای کم بها در بازارها استفاده میکنند.
نادرخان، یک باشندۀ شهر کابل گفت: "گوشتهای تاریخ تیر شده مردم را بیمار میکند و مشکلات زیادی را به میان میآورد. حکومت باید جلو کسانی را که دست به این کار میزنند، بگیرد."
سید فریدون، یک باشندۀ دیگر کابل در این باره گفته است: "بیشتر مردم نمیدانند و نادارهم هستند، شماری از فروشندهگان آنان را فریب داده و گوشتهای تاریخ تیر شده را بالای شان به فروش میرساند."
شماری از وارد کنندهگان گوشت مرغ در پایتخت با در نظرداشت نبود نظارت جدید حکومت از بازارها و واردات بیش از حد گوشت به گونۀ قاچاقی به بازارها، میگویند که در حال حاضر شماری از افراد گوشتها فاسد شده را به بازارها وارد میسازند.
فهیم امیری، رییس اتحادیۀ وارد کنندهگان محصولات حیوانی در این باره گفت: "گوشتهای که فاسد شده هستند از پاکستان از راه قاچاقی وارد کشور میشوند. افرادی که قاچاق میکنند اینجا هم امکانات ذخیره گوشتها و سردخانهها را ندارند و در نهایت به فروشگاه میدهند و بالای مردم به فروش میرسانند."
از سویی هم، وزارت زراعت و آبیاری از گردآوری بیش از 2 هزار کیلوگرام گوشت مرغ و ساسچ تاریخ گذشته و فاسد شده در پایتخت خبر میدهند.
لطفالله راشد، سخنگوی وزارت زراعت، گفت: "به هشت دکان هشدار داده شده و جریمۀ نقدی شدهاند و 12 دکان دیگر نیز در شهر کابل چون برای بار دوم و سوم دست به این کار زده بودند، از سوی تیمی مشترک از ریاست صحت حیوانی وزارت زراعت، وزارت صحت عامه و شهرداری کابل مسدود شدند."
اکنون سوال اینجاست که حکومت با در نظرداشت نابسامانیها در بازارها و وجود قوانین مهم دیگر به ویژه قانون حمایت از حقوق مستحلکین چرا جلو این مشکلات گرفته نمیشود.