ماسلنیتسا جشن بهادر در روسیه

© Sputnik / Maksim Bogodvidماسلنیتسا جشن بهادر در روسیه
ماسلنیتسا جشن بهادر در روسیه - اسپوتنیک افغانستان
عضو شوید
ماسلنیتسا –(Maslenitsa) جشن سنتی اسلاوها و به معنای پایان زمستان است.

ماسلنیتسا —(Maslenitsa) جشن سنتی اسلاوها و به معنای پایان زمستان است.
این جشن همیشه با توام با تهیه غذاهای مختلف به خصوص " بلینی- بلینچیک" است. بلینی — لایه نازک گرد خمیری که بیشتر مثل چلپک است و خیمر درست میشود که مظهر نور و خورشید است.
ماسلنیتسا قبل از پذیرش مسیحیت در روسیه پدید آمد و از سال 2011 به این سو هر سال جشن گرفته می شود.
کلیسای مسیحیت ارتدکس روسیه این جشن را هفته استفاده از چربی های حیوانی" می نامد. زیرا این هفته اخرین هفته قبل از شروع روزه 40 روز در مسیحیت ارتدکس است. روزه کبیر 40 روز ادامه دارد و افراد روزه دار در طول این 40 روز از چربی حیوانی استفاده می کنند.به خاطر همین کلیسای مسیحیت ارتدکس به پیروان خود توصیه می کند هفته قبل از روزه را جشن گرفته و غذاهای با توام با چربی استفاده کنند. مردم معمولا در این هفته به مهانی رفته و از یکدیگر با بلینی پذیرایی می کنند.
هفته ماسلنیتسا به دو مرحله باریک و گسترده تقسیم می شود. ماسلنیتسای باریک سه روز اول هفته دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه است. ماسلنیتسای گسترده چهار روز اخر هفته ، پنجشنبه، جمعه، شنبه و یکشنه است.
هر روز این هفته توام با آداب و رسوم دیرنه رعایت می گردد. در روزهای دوشنبه به استقبال ماسلنیتسا می روند. خانم ها برای تهیه بلینی خمیر می کنند و لباس های قدیمی محلی به تن می کنند. معمولا جشن هایی در هر منطقه و مراکز تجارتی، دانشگاه ها و… در سراسر روسیه برپا می شود و از مردم به طور رایگان بلینی پذیرایی می شود.
علاوه براین، یکشنبه — روز بخشش است — یعنی در این روز همه از یکدیگر بخاطر رفتار و کردارناشایسته شان عذرخواهی و همدیگر را می بخشند.
و بالاخره این جشن با آتش زدن مترسک که نماد زمستان وسرماست، زمستان را بدرقه کرده و خاکستر آن را بر روی زمین ها و مزارع پخش می کنند تا سال پر محصول و با برکتی باشد و به استفبال بهار می روند.

نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала