براساس اعلامیهای که در این زمینه از سوی دفتر ریاست جمهوری منتشر شده است، این سرمایهگذار افزوده که اجرای این طرح میتواند به تبدیل کردن شیوه سنتی ساخت قالین به مدرن، ایجاد فرصتهای شغلی، افزایش تولیدات و صادرات قالین افغانی کمک کند.
سید عباس همچنین گفته است که مرکز فروش و قالین افغانستان درنظر دارد با سرمایهگذاری حدود سه میلیون دالر در این عرصه، فابریکه قالین دستبافت برای استندرد سازی قالین را با نصب ماشین آلات جدید در پارکهای صنعتی کابل فعال نماید.
در همینحال، عبدالله عبدالله رییس اجراییه حکومت وحدت ملی، در جلسه شورای اقتصادی از طرح این سرمایهگذار حمایت کرده اما میگوید که در اجرای آن باید به حفظ محیط زیست نیز توجه شود.
همچنین عبیدالله رامین از اعضای مجلس نمایندگان نیز، با حمایت از طرح ساخت فابریکه قالین، میگوید رشد صنعت قالین سبب میشود تا زمینههای اشتغالزایی برای مردم بیشتر فراهم شود.
همایون رسا وزیر تجارت نیز، گفته است که وزارت تجارت از نزدیک با کمپنیای که در این راستا سرمایهگذاری کند کار مینماید. او گفته که ۱۵۰۰ نمونه قالین افغانی خریداری شود و بهخاطر جلب بازار صادرات قالین به نمایش گذاشته شود. وزیر تجارت افزوده که هدف اساسی دولت سرمایهگذاری و حمایت از چنین طرحها بهمنظور نهادینه ساختن صنعت قالین افغانی میباشد.
اما قدرتالله دلاوری رییس شرکت برشنا میگوید که شهرت قالین افغانی به دستبافت بودن آن است و دستگاههای صنعتی نباید هویت اصیل این صنعت را از بین ببرند.
با این حال، اشرفغنی رییسجمهور افغانستان، با اشاره به اهمیت قالین افغانی و سرمایهگذاری در این بخش گفته که بهخاطر جلب توجه نمونههایی از قالین افغانی خریداری شده و در یکی از برجهای ارگ ریاست جمهوری در معرض دید مهمان داخلی و خارجی قرار گیرد.
اشرفغنی گفت: «به اداره امور ریاست جمهوری هدایت میدهم تا نیازمندیهای ادارات دولتی را از طریق خریداری قالینهای افغانی تکمیل نماید.» وی همچنین افزود که با سفارتخانهها نیز باید صحبت شود تا فرصتهای سرمایهگذاری و راهاندازی نمایشگاههای قالین افغانی را جستجو و فراهم نمایند.
آقای غنی همچنین در باره مرکز شستشوی قالینهای افغانی خواستار توجه شده میگوید رنگهایی که برای ساخت قالینهای افغانی به کار گرفته میشوند مشخص و انحصار افغانستان باشد. او گفت که از کودکان نباید در کار صنعت قالین استفاده شود و راه حلی دراین زمینه جستجو گردد.
رییسجمهورغنی افزود دولت در بازاریابی برای قالینهای افغانی از تواناییهای لازم برخوردار نیست و بهتر است که سکتور خصوصی در این راستا همکاری داشته باشد.