العالم: محکمه عالی اتریش در حکم خود اعلام کرد که مالکین کار می توانند کارمندانی را که لباس آنها مانع برقراری ارتباط با سایرین در هنگام کار می شود، اخراج کنند.
روزنامه "ایندیپندنت" چاپ انگلیس، با انتشار این خبر نوشت محکمه عالی اتریش در این حکم تاکید کرده است که اخراج کارمندان نقاب پوش، تبعیض نژادی محسوب نمی شود.
حکم محکمه عالی اتریش پس از آن صادر گردید که یک زن مسلمان به بهانه داشتن حجاب از محل کارش اخراج شد.
به نوشته این روزنامه، این بانوی محجبه اتریشی اخراج خود را تصمیمی ناعادلانه توصیف کرد و با شکایت از مالک کار، اعلام کرد که وی از اظهارات تبعیض آمیزی درباره پوشش اسلامی او استفاده کرده است.
محکمه ابتدائیه اعلام کرد که مالک کار این بانوی مسلمان، رفتار تبعیض آمیزی در حق او داشته است اما این موضوع نیاز به شفافیت بیشتری دارد؛ این دوسیه به محکمه عالی اتریش ارجاع داده شد و محکمه عالی نیز سخنان مالک کار را نژادپرستانه خواند اما در عین حال اعلام کرد که این یک اقدام نژادپرستانه نیست زیرا پوشش این زن مانع ارتباط او با سایر کارمندان می شود.
مساله استفاده خانمان مسلمان از حجاب اسلامی یکی از بحث های جنجال برانگیز در قاره اروپا محسوب می شود و بسیاری از کشورهای اروپایی قوانین دشواری علیه استفاده از حجاب وضع کرده اند و فرانسه نخستین کشوری است که حجاب اسلامی را منع کرد و اینک از کسانی که این قانون تبعیض آمیز را نقض کنند، غرامت می گیرد.