در ادامه تلاشها جهت ممانعت از سرمایهگذاری خارجی در ایران، یک پایگاه امریکایی تاکید کرد که به دلیل حمایت از محور مقاومت، این کشور باید در لیست سیاه پولشویی باقی بماند.
در ادامه تلاشهای غرب به منظور اختلال و ممانعت در سرمایهگذاری و تبادلات اقتصادی شرکتها و بانکهای خارجی در ایران، یک پایگاه امریکایی فضایی سیاه از فضای سرمایهگذاری در ایران تصویر کرده است.
پایگاه فوربس در گزارشی با عنوان «تجارت پرخطر در ایران»، ادعاهای بیاساس غربیها به ویژه آمریکاییها درباره عدم شفاف بودن اقتصاد ایران را تکرار کرده است.
در ابتدای این مطلب آمده است: « گروه ویژه اقدام مالی، سازمانی بیندولتی است که استانداردهای جهانی برای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم و گسترش سلاحهای هستهای تعیین میکند و اقدام هفته قبل آن در عدم حذف ایران از لیست سیاه پرخطر خود پیامی مشخص داشت و آن اینکه: ایران شاید بگوید درهایش برای تجارت باز است اما هنوز برای این کار، امن نیست.
در این گزارش ادعاهایی ضد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مطرح شده و آمده است: «بسیاری از شرکتهای ایرانی از قبیل شرکتها و نهادهای وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در لیست تحریمهای آمریکا و اتحادیه اروپا هستند، از ساختارهای شرکتی غیرشفاف و شرکتهای سایه برای پنهان کردن منافع و مالکیت اصلی این شرکتها استفاده میکنند».
به گزارش فارس پایگاه امریکایی مدعی شد: « سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حدود 30 درصد اقتصاد ایران را کنترل میکند. بازرگانان و شرکتهای(خارجی) باید نگران باشند که آنها شاید سهوا و ناخواسته با نهادها و شرکتهایی که مالکیت یا کنترل آن در دست نهادهای در تحریم است و یا بعدا شاید تحریم شوند، باشد.
فوربس بار دیگر با تکرار ادعای نخ نما شده امریکاییها درباره «حمایت ایران از تروریسم»، مصداق این ادعا را حمایت ایران از محور مقاومت و دولت مشروع و قانونی سوریه خوانده است.
در گزارش آمده است: «ایران به حمایت خود از گروههای تروریستی از قبیل حزب الله، جهاد اسلامی فلسطین، حماس و شبه نظامیان در سراسر خاورمیانه ادامه میدهد. ایران از طریق سپاه پاسداران و حزبالله تسلیحات، کمک مالی و آموزشی به جنگجویان شیعه خارجی برای حمایت از بشار اسد رئیسجمهور سوریه میدهد.
در ادامه این گزارش با هشدار به حذف نام ایران از لیست سیاه پولشویی تاکید شده که ایران همچنان باید در این لیست بماند.
پایگاه امریکایی تاکید کرد: «اغلب بانکهای بزرگ شاید اکنون فریب ادبیات و لفاظی جمهوری اسلامی را نخورند و تدابیر سفت و سختی برای تعامل با ایران در پیش گیرند چرا که استاندارها و ملاکهای گروه ویژه اقدام مالی به عنوان کف و نه سقف ریسک مدیریتی هستند».
فوربس در پایان با تکرار چندباره ادعای حمایت ایران از تروریسم، عدم شفافیت در اقتصاد و باقی بودنش در لیست سیاه پولشویی مینویسد: «تا زمانی که ایران مداخله خود در تامین مالی اقدامات نامشروع و قاچاق را متوقف نکند، باید در لیست سیاه بماند».