رویکرد منطقی به سنتز نقاط کوانتومی ایجاد شده در « LNBE» امکان دریافت نمونه های بی نظیر این مواد آینده دار را فراهم ساخت که دارای اندازه های کوچک هستند و می توانند تقریبا تا 100 % نور جذب شده را دوباره منتشر کنند. آخرین ویژگی این مواد، استفاده آنها در ساخت بلورهای نانو نسل جدید در آزمایشگاه را ممکن می سازد که از آنها می توان برای نظارت بر جابجایی و رساندن ادویه در داخل سلول و ساخت انواع جدید دیود های ساطع نور و سایر دستگاه های نوری — الکترونیکی استفاده کرد.
گزارش در باره طرح دانشمندان « می فی» در کنفرانس معتبر بین المللی
Advances in functional materials 2015» (29 June — 3 July 2015 Stony Brook University, NY State, USA).
معرفی شد. درگزارش « مدلسازی رشد نقاط کوانتومی: راه بسوی طراحی پیشرفته مواد با خصوصیات از قبل تعیین شده» روش های جامع سنتز کیمیایی نقاط کوانتومی از مله ساخت مدل های ساختار سه ابعادی نانو بلور ها بشکل الکترون ها ، تحلیل این مدل ها و تهیه نقشه آزمایش ها بر اساس محاسبات رقمی توصیف شده است.
پاول ساموخوالوف رئیس گروه نانوکیمیایی « می فی» در این باره توضیح داد و گفت: « روش ما امکان محاسبه مقدار زیادی خصوصیات واقعی نمونه های نقاط کوانتومی را مهیا میکند: اندازه، شکل و نوع برش و اصلاح بلور و مواد را فراهم می سازد. بر اساس مدل های ساخته شده میتواینم ترکیبات دقیق و هندسی نقاط کوانتومی در هر مرحله رشد را شناسایی کنیم. بدین ترتیب برنامه ریزی مهمترین بخش سنتز نقاط کوانتومی با خصوصیات عالی نور ی — با پوشش سولفید روی (ZnS) بر هسته سلنید کادمیوم (CdSe) ممکن می شود.
به گفته متخصص ، تجربیات جهانی انجام کارهای مشابه را در سطح پایین تر ممکن می سازد. « قبل از ما، بلورهای نانو را به عنوان ذرات کروی در نظر می گرفتند و تمام محاسبات مقداری بر اساس ملاحظات هندسی انجام می شد. رویکرد ما به عنوان مثال، مدلسازی آسان رشد بلورهای نانویی و محاسبه دقیق مقدار مواد برای پوشش آنها با سولفید روی بر طبق ضخامت لازمه را ممکن می سازد. در حالی که رویکردهای دیگر بیشتر دچار اشتباه می شوند».
در سال جاری « می فی» برنامه مدلسازی و انجام سنتز و دریافت تعداد نمونه ها مانند نقاط کلاسیک کوانتومی و نقاط کوانتومی با ساختر های پیچیده چند لایه ای از نوع CdSe/ZnS/CdS/ZnS. بر طبق اعلامیه متخصصان « می فی» نقاط کوانتومی جدید آنها خصوصیات بمراتب بهتری در یکسری جهات کاربرد عملی نشان داده اند.