به گزارش اسپوتنیک، او گفت: "آنها برای رفع نیازهای فوری اوکراین در میدان جنگ کافی هستند، اما این یک راه حل طویلمدت نیست.
به گفته ژان پیر، با توجه به قول کوین مک کارتی، رئیس مجلس نمایندگان برای ادامه حمایت از این کشور، کاخ سفید همچنان مطمئن است که اوکراین کمک های لازم را دریافت خواهد کرد.
مت میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه امریکا بعداً از توقف پروژه های قرارداد طویلمدت با کیف خبر داد. دلیل این امر عدم کمک به اوکراین مورد توافق کنگرس بود.
روز قبل، جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده قانونی را امضا کرد که تداوم بودجه کار دولتی را برای یک دوره 45 روزه - تا 17 نوامبر - فراهم می کند. با این همه، این سند شامل تخصیص بودجه برای نیازهای اوکراین نیست.
امضای قانون تصویب شده توسط بایدن سرانجام ابهاماتی را که در هفته های اخیر در مورد "تعطیلی" که کشور را تهدید می کرد، یعنی تعلیق دولت فدرال که می تواند از اول اکتوبر آغاز شود، برطرف کرد.
در بهار گذشته، مسکو یادداشتی به کشورهای عضو ناتو درباره ارسال تسلیحات به کیف ارسال کرد. سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرد که هر محموله ای که حاوی تسلیحات باشد به یک هدف قانونی برای ارتش روسیه تبدیل خواهد شد. به گفته وی، ایالات متحده و ناتو نه تنها با ارسال سلاح، بلکه با آموزش پرسنل در بریتانیای کبیر، آلمان، ایتالیا و سایر کشورها به طور مستقیم در درگیری دخالت دارند.
دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی ریاست جمهوری خاطرنشان کرد که کمک نظامی غرب به کیف به موفقیت مذاکرات روسیه و اوکراین کمک نمی کند و تأثیر منفی خواهد داشت.