امریکا با کمبود راکت برای اوکراین روبرو است

امریکا شمار راکت های مورد نیاز نیروهای مسلح اوکراین برای تغییر وضعیت در میدان نبرد را ندارد.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، فایننشال تایمز گزارش می‌دهد، که ایالات متحده راکت های بالستیک تاکتیکی را در مقادیری تولید نمی‌کند که در صورت انتقال به اوکراین، جریان جنگ را به نفع کیف تغییر دهد.
به گفته این نشریه، در کیف و واشنگتن درخواست هایی برای ارائه تسلیحات سنگین به اوکراین در زمینه "پیشرفت کند در ضد یورش" وجود دارد.
این روزنامه می‌نویسد: "اما مقامات امریکایی می‌گویند، که ایالات متحده راکت های بالستیک تاکتیکی کافی برای تأمین تعداد (راکت ها) که به ایجاد تفاوت قابل توجهی در میدان جنگ کمک می‌کند، تولید نمی‌کند".
خبر بد امریکا برای اوکراین درباره ای ضد یورش
این نشریه به نقل از مقامات امریکایی همچنین می نویسد، که بعید است در سال آینده واشنگتن بتواند به اندازه اکنون سلاح های کشنده به کیف ارائه دهد.
جان کربی، هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز چهارشنبه گفت، که هنوز تصمیمی در مورد امکان ارسال راکت های دوربرد ATACMS به ایالات متحده به اوکراین گرفته نشده است، اما احتمال چنین تحویلی همچنان وجود دارد.
یادآوری می کنیم، که ضد یورش اوکراین در مسیرهای یوژنو دونتسک، آرتموفسک و اول از همه زاپروژیا در 4 جون آغاز شد. کی‌یف تیپ‌های آموزش‌دیده ناتو را مجهز به تجهیزات غربی، از جمله تانک‌های لئوپارد که به‌طور گسترده‌ای تبلیغ می‌شد، در نبرد مستقر کرد – به دنبال آن ویدیوهای از سوختن وسایل نقلیه در میدان نبرد طنین‌اندازی در غرب ایجاد کرد. همانطور که رئیس جمهور ولادیمیر پوتین در 21 جولای اعلام کرد، "حداقل تا کنون" هیچ نتیجه ای برای سربازان اوکراینی وجود ندارد و متصدیان غربی "به وضوح" از روند "ضدیورش" ناامید شده اند. به گفته وی، "نه منابع بزرگ پمپاژ شده، نه تأمین سلاح، تانک، توپخانه، خودروهای زرهی، موشک، و نه اعزام هزاران مزدور و مستشار" به کیف کمک نمی‌کند.
در 4 اگوست، وزارت دفاع روسیه گزارش داد، که از آغاز "ضدیورش"، در جون تا جولای، نیروهای اوکراینی بیش از 43 هزار نفر و بیش از 4.9 هزار سلاح را از دست داده اند. در میان تجهیزات نابود شده اوکراینی 26 هواپیما، 9 هلیکوپتر، 1831 خودروی زرهی شامل 25 تانک لئوپارد آلمانی، هفت تانک چرخدار AMX فرانسوی و 21 خودروی رزمی پیاده نظام بردلی امریکایی وجود دارد. رسانه های غربی به ویژه به اثربخشی میدان های ماین نیروهای مسلح روسیه اشاره می کنند. در مقابل این پس زمینه، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، ابراز عقیده کرد که یورش نیروهای مسلح اوکراین "ماه های دیگر" ادامه خواهد داشت و ایالات متحده شروع به تامین مهمات خوشه ای برای نیروهای مسلح اوکراین کردند. اگرچه، به گفته کارشناسان مصاحبه شده با اسپوتنیک، آنها توانایی تغییر اساسی وضعیت را ندارند.
بحث و گفتگو