کشف ساختمان های نه هزار ساله در ابوظبی

باستان شناسان در جزیره گاگا که در نزدیکی ابوظبی قرار دارد، ساختمان های ویران شده قدیمی را کشف کردند. که تقریباً 9000 سال عمر دارد.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، ملیت نیوز خبر داده است که باستان شناسان در جزیره گاگا در غرب ابوظبی ساختمان هایی یرانه باستانی را کشف کردند که بیش از هشت و نیم هزار سال قدمت دارند.
این کشف به دانشمندان امکان آنرا داد تا کشف جدیدی انجام دهند - معلوم شد که این ساختمان ها قدیمی ترین ساختمان های شناخته شده در امارات هستند. پیش از این، ساختمان جزیره مراوه، که در سواحل ابوظبی نیز قرار دارد، قدیمی ترین ساختمان محسوب می شد. قدامت آن 500 سال جوانتر از ویرانه های اخیراً کشف شده است.
کشف میدان جدید نفتی در ابوظبی
کارشناسان معتقدند که اولین جوامع این کشور ثروتمند احتمالا در ساختمان های سنگی قرار داشته اند. آنها اتاق های گرد ساده ای تا ارتفاع یک متر بودند. باستان‌شناسان در اتاق‌ها صدها اثر از جمله نوک پیکان‌های سنگی را پیدا کرده‌اند که از آنها برای شکار استفاده می شد.
کارشناسان هنوز متوجه نشده اند که این سکونتگاه چه مدت وجود داشته و چرا حدود پنج هزار سال پیش متروک شده است.
این نشریه همچنین اشاره می‌کند که قبلاً تصور می‌شد که کاتالیزور سکونت‌گاه‌ها در این منطقه، مسیرهای تجارتی بحری است که در دوره نوسنگی توسعه یافته است. با این حال، آخرین کشف ثابت می کند که مردم خیلی وقتتر در آنجا زندگی می کردند.
چندرسانه ای
افتتاح آکواریوم ابوظبی، بزرگترین آکواریوم در خاورمیانه
محمد المبارک، رئیس اداره فرهنگ و سیاحت ابوظبی، اظهار داشت: "این کشفیات باستان‌شناسی نشان میدهد که مردم هشت و نیم هزار سال پیش در اینجا ساکن بودند و پناه گاه ها را ساخته‌اند. ما همچنین به این نتیجه رسیدم که جامعه شان پیشرفته بود که در جریان هزاران سال پیشرفت کردند."
وی افزود: تمام اشیای کشف شده امکان درک بهتر تاریخ و چگونگی روابط فرهنگی بین مردم امارات و جامع بحری را فراهم می کند. با این حال، متخصصین هنوز چیزهای زیادی برای کشف کردن دارند تا هرچه بیشتر درباره گذشته بدانند.
بحث و گفتگو