نقش زردچوبه در مبارزه با سرطان

دانشمندان نشان داده اند که ماده ای شیمیایی در زردچوبه وجود دارد که می تواند سلول های سرطانی را نابود کند.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، محققان موسسه Cancer Research UK - نهاد خیریه که در زمینه سرطان شناسی تحقیق می کند نشان داده اند که کورکومین، ماده ای شیمیایی فعال در زردچوبه، به کاهش خطر ابتلا به سرطان در افراد کمک نموده و از رشد تومور های سرطانی می‌کاهد.
نتایج این مطالعه در نشریه‌ی Daily Express منتشر شده است.
پزشکان می گویند به دلیل غلظت بالای آنتی اکسیدان ها در زردچوبه این ادویه را می‌توان به عنوان درمان جایگزین در مبارزه با انواع سرطان ها درنظر گرفت.
کارشناسان این ادویه را "قاتل سرطان" نامیدند. دانشمندان همچنین متوجه شدند که در کشورهایی که به طور فعال از زردچوبه استفاده می کنند، تعداد افراد مبتلا به سرطان بسیار کمتر است.
دانشمندان به این مسئله پی برده اند که درمان بیماری چشم با زردچوبه امکان پذیر می باشد. از جمله بیماری شایعی که ممکن است چشم به آن مبتلا شود بیماری آب سیاه یا گلوکوم است که با مصرف زردچوبه به صورت ترکیباتی دارویی می توان از ابتلا به این بیماری جلوگیری نمود. درمان بیماری چشم با زردچوبه توسط ماده ای موجود در زردچوبه به نام کورکومین صورت می گیرد.
البته یک استثنای مهم در این مورد زخم معده است که به مبتلایان توصیه می‌شود از مصرف آن خودداری کنند. زردچوبه می‌تواند باعث افزایش اسید معده شود.
بحث و گفتگو