به گزارش اسپوتنیک، ایرینا برژنايا، دارای تخصص تغذیه، متخصص گوارش در روسیه، در مصاحبه ای در خصوص علت هوس کردن شیرینی و شوری در افراد به گفتگو نشست.
ایرینا برژنایا در این خصوص می گوید: معمولاً مردم بیشتر از شوری به سمت شیرینی جلب می شوند و توضیحی برای این امر وجود دارد. همه چیز به سطح انرژی و نیاز به اطمینان از جریان سریع آن است، که می تواند با کربوهایدرات موجود در شیرینی، این کمبود انجام شود. وی معتقد است اگر با داشتن یک رژیم غذایی ثابت و عدم وجود مشکلات تغذیه ای، فرد گاهی بخواهد شکلات بخورد مشکلی به وجود نمی آید. اما عدم خوردن غذای کافی و تمایل به شکلات مطلوب نیست."
این متخصص در ادامه افزود: "شما ممکن است شیرینی را بعد از ورزش بدنی، بعد از فشار ذهنی بخواهید ، زیرا مصرف شکر در این موارد بسیار زیاد است. بعلاوه ، شما اغلب شکلات می خورید، زیرا حاوی سروتونین است، شکلات موجب ترشح این هورمون خلقی و در بهبود ذهن است."
این متخصص تغذیه افزود: هنگامی که ناگهان شوری می خواهید، شاید مشکلی در بدن شما بوجود امده باشد: "اگر تمایل به خوردن شوری دارید، شاید رژیم غذایی فاقد سدیم باشد، زیرا بسیاری از مردم از نمک می ترسند و به نوعی رژیم خود را محدود می کنند. در موارد مشکلات کلیوی بهتر است از خوردن نمک پرهیز کنید".
پیش از این در خبرها آمده بود که شکر در اصل اعتیادآور هم هست، یعنی واقعا به این معنی است که هرچه بیشتر مصرف کنید، بیشتر میخواهید. شکر برای تحریک مرکز رضایت و لذت مغز از همان مسیرهای عصبی استفاده میکند که مواد مخدر استفاده میشود و با این تحریک، مرکز رضایت مغز این سیگنال را ارسال میکند که بیشتر شیرینی بخورید.