https://sputnik.af/20230113/رهبری-گروه-طالبان-خواهان-از-بین-بردن-محدودیتها-در-برابر-زنان-نیست-13390514.html
رهبری گروه طالبان خواهان از بین بردن محدودیتها در برابر زنان نیست
رهبری گروه طالبان خواهان از بین بردن محدودیتها در برابر زنان نیست
اسپوتنیک افغانستان
یک روزنامه ای امریکایی در گزارشی از بی میلی رهبری گروه طالبان برای لغو محدودیت ها در برابر زنان خبر داد. 13.01.2023, اسپوتنیک افغانستان
2023-01-13T20:38+0430
2023-01-13T20:38+0430
2023-01-13T20:38+0430
افغانستان
https://cdn1.img.sputnik.af/img/07e5/0b/0a/7358505_0:0:1501:844_1920x0_80_0_0_d4a7383d42eb39ee61d99b5dcecc8401.jpg
به گزارش اسپوتنیک به نقل از افغانستان انترنشنل، نیویارک تایمز گزارش داد، که رهبری گروه طالبان در کندهار در جریان دیدار با مقام های سازمان ملل گفته است، که تمایلی برای لغو فرمانهای محدودیت ها در برابر زنان ندارد. بر پایه این گزارش، رهبری گروه طالبان کشورهای غربی را متهم کرده که با بکار گیری سیاسی از کمکها، ارزشهای غربی را در افغانستان تحمیل میکنند.ماه گذشته، فارن پالیسی گزارش داده بود، که یوناما سفیران مقیم کابل را به تاریخ ۵ دسامبر به مقر رهبری طالبان در شهر کندهار فراخوانده است تا درباره وضعیت افغانستان تبادل نظر کنند.فارن پالیسی به نقل از منابع گزارش داد، که این دیپلماتان از سوی هبتالله آخندزاده، رهبر طالبان احضار شدهاند.نیویارک تایمز بر اساس اسنادی که از خلاصه جلسات دیدار مقامات سازمان ملل در ماه دسامبر با مقامات طالبان در کندهار گزارش داد که هیات رهبری طالبان در حالی که خواستار از سرگیری برنامههای کمکرسانی شده گفته که کشورهای غربی به ویژه ایالات متحده امریکا از کمکها به عنوان اهرم فشاری برای تحمیل ارزشهای غربی در افغانستان استفاده میکند.طالبان در بیش از یک سال گذشته، دختران را از مکتب ها و دانشگاهها محروم کرده و در تازهترین مورد طالبان گفته است زنان اجازه ندارند در سازمانهای غیردولتی کار کنند.سیاستهای واپسگرایانه طالبان در برابر زنان، با انتقادهای بینالمللی مواجه شده و اخیرا سازمان همکاریهای اسلامی در نشست ویژه در مورد افغانستان، محرومیت آموزش و کار زنان توسط طالبان را خلاف دین اسلام دانست. در پی این نشست، سخنگوی طالبان گفت که موضوع آموزش دختران یک "گام موقتی" است.بر اساس اسناد نیویارک تایمز از نشست های سازمان ملل با گروه طالبان در کندهار، رهبری طالبان در این دیدار، بر سر مساله پوشش زنان امدادگر مطابق با قوانین جدید این گروه تاکید کرده و از عدم رعایت این قوانین از سوی زنان امدادگر، به صورت جدی انتقاد کرده است.در اواخر ماه گذشته، ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان گفت که همه سازمانهای داخل افغانستان باید از قوانین این کشور پیروی کنند. او افزود: "ما به هیچکس اجازه نمیدهیم که در مورد تصمیمات رهبران ما تحت عنوان کمکهای بشردوستانه حرفهای بیهوده بزند."روزنامه نیویارک تایمز گزارش داده است، که هر چند مقامات طالبان گفتهاند که این ممنوعیتها شامل سازمان ملل نمیشود اما بیشتر آژانسهای امدادی سازمان ملل برای اجرای عملیات خود با سازمانهای غیردولتی همکاری میکنند.در حال حاضر بسیاری از سازمانهای بشردوستانه در افغانستان برای کمکرسانی به زنان و خانوادههای نیازمند به امدادگران زن متکی هستند و به همین خاطر برنامههای خود را به تعلیق در آوردهاند.گزارش مینویسد که زندگی بسیاری از خانوادهها در افغانستان به کمکهای بشردوستانه وابسته بوده و تاثیر توقف فعالیتهای بشردوستانه هم برای زنان امدادگر و هم جوامع نیازمند ویرانگر خواهد بود.
https://sputnik.af/20230108/سرکوب-راهپیمایی-بانوان-در-تخار-از-سوی-جنگجویان-گروه-طالبان-13330716.html
اسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2023
اسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
da_DA
اسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.sputnik.af/img/07e5/0b/0a/7358505_176:0:1301:844_1920x0_80_0_0_f6f358864cd588306d58923939d9d4b2.jpgاسپوتنیک افغانستان
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
افغانستان
رهبری گروه طالبان خواهان از بین بردن محدودیتها در برابر زنان نیست
یک روزنامه ای امریکایی در گزارشی از بی میلی رهبری گروه طالبان برای لغو محدودیت ها در برابر زنان خبر داد.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از افغانستان انترنشنل، نیویارک تایمز گزارش داد، که رهبری گروه طالبان در کندهار در جریان دیدار با مقام های سازمان ملل گفته است، که تمایلی برای لغو فرمانهای محدودیت ها در برابر زنان ندارد.
بر پایه این گزارش، رهبری گروه طالبان کشورهای غربی را متهم کرده که با بکار گیری سیاسی از کمکها، ارزشهای غربی را در افغانستان تحمیل میکنند.
ماه گذشته، فارن پالیسی گزارش داده بود، که یوناما سفیران مقیم کابل را به تاریخ ۵ دسامبر به مقر رهبری طالبان در شهر کندهار فراخوانده است تا درباره وضعیت افغانستان تبادل نظر کنند.
فارن پالیسی به نقل از منابع گزارش داد، که این دیپلماتان از سوی هبتالله آخندزاده، رهبر طالبان احضار شدهاند.
نیویارک تایمز بر اساس اسنادی که از خلاصه جلسات دیدار مقامات سازمان ملل در ماه دسامبر با مقامات طالبان در کندهار گزارش داد که هیات رهبری طالبان در حالی که خواستار از سرگیری برنامههای کمکرسانی شده گفته که کشورهای غربی به ویژه ایالات متحده امریکا از کمکها به عنوان اهرم فشاری برای تحمیل ارزشهای غربی در افغانستان استفاده میکند.
طالبان در بیش از یک سال گذشته، دختران را از مکتب ها و دانشگاهها محروم کرده و در تازهترین مورد طالبان گفته است زنان اجازه ندارند در سازمانهای غیردولتی کار کنند.
سیاستهای واپسگرایانه طالبان در برابر زنان، با انتقادهای بینالمللی مواجه شده و اخیرا سازمان همکاریهای اسلامی در نشست ویژه در مورد افغانستان، محرومیت آموزش و کار زنان توسط طالبان را خلاف دین اسلام دانست. در پی این نشست، سخنگوی طالبان گفت که موضوع آموزش دختران یک "گام موقتی" است.
بر اساس اسناد نیویارک تایمز از نشست های سازمان ملل با گروه طالبان در کندهار، رهبری طالبان در این دیدار، بر سر مساله پوشش زنان امدادگر مطابق با قوانین جدید این گروه تاکید کرده و از عدم رعایت این قوانین از سوی زنان امدادگر، به صورت جدی انتقاد کرده است.
در اواخر ماه گذشته، ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان گفت که همه سازمانهای داخل افغانستان باید از قوانین این کشور پیروی کنند. او افزود: "ما به هیچکس اجازه نمیدهیم که در مورد تصمیمات رهبران ما تحت عنوان کمکهای بشردوستانه حرفهای بیهوده بزند."
روزنامه نیویارک تایمز گزارش داده است، که هر چند مقامات طالبان گفتهاند که این ممنوعیتها شامل سازمان ملل نمیشود اما بیشتر آژانسهای امدادی سازمان ملل برای اجرای عملیات خود با سازمانهای غیردولتی همکاری میکنند.
در حال حاضر بسیاری از سازمانهای بشردوستانه در افغانستان برای کمکرسانی به زنان و خانوادههای نیازمند به امدادگران زن متکی هستند و به همین خاطر برنامههای خود را به تعلیق در آوردهاند.
گزارش مینویسد که زندگی بسیاری از خانوادهها در افغانستان به کمکهای بشردوستانه وابسته بوده و تاثیر توقف فعالیتهای بشردوستانه هم برای زنان امدادگر و هم جوامع نیازمند ویرانگر خواهد بود.