سربازان پیشین ارتش: اگر بافساد مبارزه شود آمادۀ دفاع از افغانستان هستیم

© Photo / MoDسربازان پیشین ارتش: اگر بافساد مبارزه شود آمادۀ دفاع از افغانستان هستیم
سربازان پیشین ارتش: اگر بافساد مبارزه شود آمادۀ دفاع از افغانستان هستیم - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 28.05.2021
عضو شوید
شماری از نظامیان و سربازان پیشین ارتش افغانستان می‌گویند که هرگاه به مشکل فساد و ضعف مدیریت در نهادهای امنیتی رسیده‌گی شود، آنان آمادۀ دفاع از کشور استند.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از طلوع نیوز، نظامیان و سربازان پیشین ارتش افغانستان می‌گویند که پس از بیست سال حضور نیروهای خارجی در کشور، نیروهای امنیتی افغان اکنون توانایی تأمین امنیت و پیکار با گروه‌های هراس‌افگن را دریافته اند.

عبدالله محمدی، یکی از سربازان ارتش بود که در جنگ با طالبان دو پا و یک دستش را از دست داده‌است.

او می‌گوید که نیروهای امنیتی افغان توانایی جنگ در برابر هراس‌افگنی را دارند اما فساد و نبود مدیریت سالم از مشکلات مهم در نهاد امنیتی اند: «از این‌که در این حالت رسیدم پشیمان نیستیم؛ اما از دولت افغانستان گلایه دارم؛ مخصوصأ وزارت دفاع. به ما رسیده‌گی نکرده، به ما همان ناچیزترین معاش مان را هم سر وقت نمی‌دهند».

ینس استولتنبرگ: نیروهای افغانستان توانایی دفاع از کشورشان را دارند - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 28.05.2021
ینس استولتنبرگ: نیروهای افغانستان توانایی دفاع از کشورشان را دارند

اکنون که روند خروج نیروهای خارجی از افغانستان آغاز شده‌است، بار اصلی جنگ بر دوش نیروهای کوماندو است؛ نیروهایی‌که برای مقابله با طالبان به ولایت‌ها فرستاده می‌شوند.

شماری از این سربازان می‌گویند که آماده‌اند در هر حالت از افغانستان دفاع کنند.

سید غلام، سرباز کماندو بیان داشت: «تا که زنده استم از خاک و وطن خود دفاع می‌کنم و وطن خود را حفظ می‌کنم».

هرچند ایالات متحده گفته است که به هدفش در سرکوب هراس‌افگنان در افغانستان دست یافته است، اما «سی ان ان» بربنیاد اطلاعات استخباراتی گزارش داده‌است که رابطه طالبان با القاعده ناگسستنی است و این گروه در بدل پناه دادن به اعضای القاعده، از آنان آموزش‌های نظامی می‌بینند.

یک مقام افغان به سی ان ان گفته است که شبکه القاعده برای حمله بر غرب تنها به هژده ماه نیاز دارد.

اما طالبان پیش از این داشتن رابطه را با جنگجویان خارجی رد کرده‌اند.

از سویی دیگر، طالبان هشدار می‌دهند که اگر امریکا در آن سوی خط دیورند پایگاه‌های نظارتی ایجاد کند این گروه به جنگ ادامه خواهد داد.

ذبیح‌‌الله عتیق، عضو مجلس نماینده‌گان گفت: «اگر به فرض مثال طالبان واکنش منفی در قابل تصامیم پاکستان داشته باشند، عین قضیه‌یی که بالای مجاهدین پس از حکومت اسلامی و بعد در دهه هفتاد اتفاق افتاد، طالب ها هم به شکل مجاهدین.. پراکنده می‌شوند».

طالبان به پاکستان توصیه می‌کنند تا به‌گفتۀ این گروه باعث ادامۀ اشغال افغانستان نشود و درغیر آن بدنامی بزرگی برای این کشور رقم خواهد خورد.

نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала