به گزارش اسپوتنیک به نقل از آریانا نیوز، الی جاندرو سلاس، رییس بخش بین المللی شفافیت بین الملل، در این باره گفت: "شفافیت بین المللی، موسسه شفافیت افغانستان را منحیث نهاد تماس خود در افغانستان به رسمیت میشناسد و در صورتیکه این موسسه بتواند تمام مقررات ما را تکمیل کند به نماینده رسمی و کامل شفافیت بین المللی در افغانستان خواهد شد".
جوی سندرز رییس هیئت مدیره موسسه شفافیت افغانستان، در این باره گفت: "شفافیت بین المللی از اعتبار زیاد در سطح جهان برخوردار است و منابع زیادی در اختیار دارند که از ان موسسه برای مبارزه با فساد در افغانستان استفاده خواهد کرد".
موسسه شفافیت افغانستان میگوید: ماموریت آنها متمرکز روی شفافیت در تدارکات و سکتور خصوصی است و از عملکرد آنها نظارت خواهد کرد.
سلیمان اسد الله، سرپرست موسسه شفافیت افغانستان، در این باره گفت: "موسسه شفافیت افغانستان روی شفافیت در تدارکات و سکتور خصوصی حساب دهی مبارزه با فساد افغانستان و دستر رسی به اطلاعات کار خواهد کرد".
در همین حال، دیدبان شفافیت در افغانستان از ایجاد این نهاد استقبال کرده میگویند، که مبارزه با فساد در افغانستان نیازمند همکاریهای بیشتر است.
دیدبان شفافیت افغانستان سکتور خصوصی را مرکز فساد اداری در کشور خوانده و پیکار با آن را دشورا می پندارد.
سید اکرام افضلی، رییس اجرایی دیدبان شفافیت افغانستان، در این باره گفت: "سکتور خصوصی بی حد فاسد است زیرا که در گرو زورمندان است این زور مندان اعضای مجلس است".
اما سکتور خصوصی این گفتههای دیده بان شفافیت را رد میکند.
امين بابك، رييس روابط عامه اتاق تجارت و سرمايه گذاري، در این مورد میگوید: "اینگفته های دیدبان شفافیت افغانستان منصفانه نیست، باید این نهاد بررسیهای جدی داشته باشد که در ضمن شرکتهای که به فساد آلوده اند را باید نشانی کنند".
دیدبان شفافیت افغانستان میگوید: پیکار با فساد نیاز مند نهادهای بیشتر و قانونی است.
این در حالی است، که افغانستان در فهرست ده کشور فاسد جهان قرار دارد.
در حال حاضر شفافیت بین الملل با بیش از ۱۰۰کشور جهان همکار است.