این دانشمند توضیح داد، که این دارو از ذرات بی جان ویروس کرونا کار گرفته می شود، که بر اساس آدنوویروس ایجاد شده است.
وی گفت: "ذرات که زنده هستند و به شکل طبیعی می توانند گسترش پیدا کنند. این ذرات در این واکسن نمی توانند گسترش پیدا کنند".
بنابراین، از ترس این که واکسن می تواند به سلامتی آسیب برساند، هیچ پیش نیاز دیگری وجود ندارد.
به گفته وی، ذرات ویروس کرونا می توانند حداکثر ناراحتی را ایجاد کنند، زیرا وقتی یک آنتی ژن خارجی تزریق می شود، سیستم ایمنی بدن در واکسینه ها به شدت کار می کند. در برخی شرایط طبیعتاً برخی از افراد تب دارند.
گینتسبورگ خاطرنشان کرد: در طول آزمایشات بالینی دارو، درجه حرارت داوطلبان به 37، گاه به 38 درجه افزایش یافت، اما این مشکل "با قرص پراستامول از بین می رود.
او گفت، که این واکسن بالای 38 شرکت کننده آزمایش شد و کسانی که واکسن دریافت کرده اند نسبت به بیماری ویروی کرونا در امان هستند.
الكساندر گینتسبورگ مدیر مرکز پژوهشی ملی گامالیه، پیش از این توجه داشت كه واكسن ویروس کرونا برای همه مناسب نیست. به گفته وی، هر دارویی می تواند تشدید را برانگیزد، بنابراین افراد مبتلا به بیماری های مزمن باید با متخصصان مشورت کنند.
یادآوری می کنیم، که آزمایش واکسن، ساخته شده توسط مرکز تحقیقات ملی اپیدمیولوژی و میکروبیولوژی گامیلیه در دانشگاه سیچینوف به تاریخ 18 جون آغاز شد.
میخائیل موراشکو وزیر بهداشت روسیه پیش از این گفته بود، که واکسیناسیون انبوه را از ماه اکتوبر آغاز می کنند و نخستین کسانی که این واکسن را دریافت می کنند، پزشکان آموزگاران و سالمندان هستند.