به گزارش اسپوتنیک به نقل از طلوع نیوز، هماکنون بیش از ۶۰ واکسین ویروس کرونا در جهان در حال آزمایش استند و کشور های جهان در رقابت استند تا پیش تر از یکدیگر واکسین کرونا را بسازند.
دانشمندان چینی میگویند، که آزمایش نوعی از واکسین کرونا روی بدن میمونها نتایج قابل قبولی داشته است.
برخی از پزشکان در این کشور نیز میگویند، که این واکسین میتواند ویروس کرونا را درمان کند.
از سویی هم، کمیسیون بهداشت چین میگوید، که شمار بیماران وخیم در شهر ووهان که خاستگاه ویروس کرونا بود به صفر رسیده است.
ما شیاوئی، رییس کمیسیون بهداشت چین در این باره گفت: "سر انجام شمار بیمارانی که در اوضاع وخیم بودند در شهر ووهان به صفر رسیدهاست و این یک پیروزی در برابر ویروس کرونا است".
چین از کشور هایی است، که در مقایسه با کشورهای دیگر، تلاشهای زیادی برای پیکار در برابر ویروس کرونا انجام دادهاست و از همین رو سازمان جهانی بهداشت تلاشهای چین را برای پیکار با ویروس کرونا، بیپشینه میداند.
اما یک استاد دانشگاه در امریکا میگوید، که یکی از کارهای مهم چین برای پیکار با ویروس کرونا کارگیری از نرم افزارها و فن آوری در این کشور است.
هوانگ یاسنگ، استاد دانشگا در ماساجوست امریکا اظهار داشت: "این یک ابزار بسیار سودمند برای پاسخگویی در برابر بیماری کوویدنزده است. بزگترین تفاوت این است که این ابزار در ایالات متحده امریکا محدود است".
این در حالیست، که در بیست و چهار ساعت گذشته در چین و کوریای جنوبی از مرگ بیماران کرونایی هیچ گزارشی به ثبت نرسیده است.
ویروس کرونا برای نخستین بار در شهر ووهان چین، نزدیک به پنج ماه چین، پیدا شد. از آن هنگام تا کنون بیش از هشتاد و دو هزار تن در این کشور به ویروس کرونا دچار شدهاند و بیش از چهار هزار بیمار کووید نزده جان باختهاند.
به همین ترتیب در چین تاکنون بش از هفتاد و هفت هزار بیمار کووید نزده بهبود یافتهاند که بشترین شمار بهبود یافته گگان در مقایسه به کشور های دیگر جهان است.