به گزارش اسپوتنیک، به نقل از South China Morning Post مدیریت امکانات بیمارستانی هنگ کنگ اعلام کرده که بیمارانی که پس از ابتلا به ویروس جدید از کرونا Covid-19 بهبود می یابند در آینده هنگام راه رفتن سریع دچار اختلال در عملکرد ریه و احساس نفس تنگی شدید خواهند شد.
این نتیجه گیری بر اساس مطالعه وضعیت گروهی از 12 بیمار که درمان شده اند فراهم شده است. به گفته مارگارت اوون زنگ ، رئیس مرکز عفونتهای بیمارستانی هنگ کنگ، دو یا سه نفر از آنها دیگر قادر به انجام وظایفی که قبلاً می توانستند انجام دهند، نمیباشند.
به گفته وی "آنها هنگام راه رفتن سریع دچار نفس تنگی می شوند. در برخی از بیماران (پس از بهبودی) ممکن است 20 تا 30 درصد عملکرد ریه ها کاهش یابد".
متخصص میگوید: این بیماران پس از بهبودی باید معاینه بیشتری را برای تعیین میزان ضعف عملکرد ریوی انجام دهند. همچنین برای تقویت ریه ها به آنها فیزیوتراپی نیز تجویز می شود.
تجزیه و تحلیل نتایج تموگرافی کامپیوتری ریه های 9 بیمار تحت معالجه در بیمارستان پرنسس مارگارت علائمی شبیه به علائم "شیشه های مکدر" را نشان داد ، که نشان دهنده آسیب به اندام های داخلی است.
وی به بیمارانی که بهبود یافتند برای تحریک سیستم قلبی عروقی و کمک به ریهها و سیستم تنفسی شان ، تمرینات ورزشی از جمله شنا کردن را توصیه نموده است .
متخصص در پاسخ به اینکه آیا بیماری در فرد بهبود یافته ایمنی ایجاد می کند یا خیر، میگوید: هنوز زود است بتوان با قطعیت پاسخ این سئوال را داد. این ویروس از اواخر دسامبر 2019 شایع شده، ولی تجربه ای که از سایر ویروس ها از جمله انواع دیگر ویروس کرونا داریم، این است که بدن فرد بهبود یافته آنتی بادی هایی تولید می کند که او را در برابر این بیماری محافظت می کند.
یادآوری می کنیم، که سازمان بهداشت جهان به تاریخ 11 ماه مارچ سال روان میلادی بیماری کرونا را همه گیر اعلام کرد. شیوع ویروس کرونا از اواخر ماه دسامبر سال گذشته در «ووهان» چین آغاز شده و اکنون به بیش از 120 کشور جهان رسیده است. 142 هزار نفر تاکنون به این ویروس مبتلا شده و حدود 5400 نفر نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست دادهاند. حدود 71 هزار نفر از افراد مبتلا نیز بهبود یافتهاند.